Хто що може розсказати, порекомендувати найліпший маршрут Київ-Львів. Чого, може, остерігатися, яким АЗС (якщо баку не вистачить) довіряти, на які навіть не звертати уваги. Чого боятися киянину у Місті Лева (з українською мовою все добре )? Може, на всяк випадок, хтось залишить свій телефон.... PS. А 29-го у вас зборів немає?
Відповідь: Дорога Київ-Львів. Маршрут, АЗС, нюанси Найкращий маршрут - Київ-Житомир-Рівне-Львів. Міста об`їзджай по кільцевих - Житомир праворуч, Рівне Ліворуч. Виїзджай в першій половині дня, пам'ятай, що їдеш на захід, 2 години до сутінків Сонце буде сліпити просто в очі , опускання вух не допоможе, оскільки на лобовусі буде багато мух, які проти Сонця робляться лампочками. Це змучує. Заправлятися найкраще після Житомира, після виїзду з об'їзної ліворуч буде велика заправка Лукойл - вже рік вона має всенародне визнання, народ каже найкращий бензин на всій трасі. Після Бродів починається щойно збудована турками взлітна смуга, 40 км далі - самі турки зі своїми тракторами працюють цілодобово. Будь обережний. В Буську ремонт моста і додаткових 9 км об'їзду. Обїзд через села, дорога ямиста, вузька, з несподіваними поворотами. Більше 60 не треба, багато п'яних. Решту - ок. Добре подумай час відїзду, якщо це буде вечір перед вихідними (т.зв. день визволення Києва )- затор можна чекати до самого Житомира. P.S. Коли виїзджаєш?
Відповідь: Дорога Київ-Львів. Маршрут, АЗС, нюанси Дякую. А щодо АЗС у самому Львові? До Житомира з Києва, сподіваюсь, 55 літрів у баку вистачить Як у вас з ОККО справи? Щойно подумали з дівчиною що можна поїхати. Плануємо у середу чи у четвер зрання виїхати на 2-3 дні (щоб максимум у неділю повернутися).
Відповідь: Дорога Київ-Львів. Маршрут, АЗС, нюанси На дякую є кнопи, а щодо львівського бензу - він не дуже. ОККО то один з найкращих, але у Києві на ОККО він ще кращий . Як запас - Лукойл. Головне не заїзджай на Львів-Петроль. ПС На 55 літрах при 1,4? Один наш форумчанин їздив на 55 л. Львів-Київ-Львів. на Сірку 1,8. Правда то було дуже дуже нудно. Страшно нудно.
Відповідь: Дорога Київ-Львів. Маршрут, АЗС, нюанси О, кнопа А де у Львові шукати ОККО? На київському Луку моя не їде.... ps. Жарт, звичайно В мене по місту близько 9л/100.... По трасі - ХЗ, будемо двивитися. pss. Телефон свій не залиши - на всяк випадок? psss. Хотілось б й зі Львівськими браттями по марці зустрітися - якщо будуть якісь "дійства" у ці дні.....
Відповідь: Дорога Київ-Львів. Маршрут, АЗС, нюанси ОККО у Львові куди не плюнь - заки доїдеш до центру - зо 2-3 буде видно. З'їзд якраз на ту п'ятницю не планується (збираємось через одну пт) Тел кинув в приват. Щодо зустрічі з братами по ві-дабі . 10%, що мені на вихідні треба буде їхати до Львова , то може буду питати про можливість доставки . Хоча, якщо ти з дівчиною, то краще не перебивати романтичної ідилії. Зрештою, заскоро ще думати.
Відповідь: Дорога Київ-Львів. Маршрут, АЗС, нюанси Та вже знайшов перелік на їхнбому сайті - більше ніж у Києві в декілька разів Отримав про з'їзд також побачив, що не планується - от і питаю - може якісь гоник чи ще щось буде, де й ви будете присутні.... Та, ща майже тиждень до цього Дякую
Відповідь: Дорога Київ-Львів. Маршрут, АЗС, нюанси Я вкладаюсь в 34-37 літрів в одну сторону. Тому баку в одну сторону мало б вистачити... По трасі - Київ-Житомир - лупиш спокійно - буває що трошки напряжна з огляду на велику кількість машин, Житомир - Новоград-Волинський - спочатку можуть бути полосаті палочки, там декілька пунктів населених, тому обережніше, та й дорога вже не така, то гарна і рівненька, то ковбасить. Новоград-Волинський - окружна - мона спробувати скільки твій гольф витискає з горки, нежле, тіку наприкінці тре обережніше - є "ковбасні" моменти, - далі на Рівне - та сама ситуація що й з Житомира. При вїзді в рівеньску область можуть стояти гайці і міряти чи ти не перевищуєш ліміт в 90 км Рівне - краще по окружній пройти, але вважай, бо звичайна реверсна двохрядка, купа аварій на ній чогось. Щоб на неї попасти - показник - як 4 полоси зведуться у дві, через метрів 100-150 в тіпа "ямі" світлофор стоїть - на ньому наліво треба повертати. В ровно як Проїхавши окружну Рівного - відразу після розвороту можна заскочити у кафешку - там непоганий бульйончик готують, але якщо сідати поїсти конкретніше - то займе трошки часу (по моєму довго готують). Далі шмат непоганої дороги - десь 10-15 км, і починаються "чудєса на віражах". Йде дужже специфічний шмат. Далі дорога міняється з 4-х у 2-х рядку, в більшості двохрядка, з відносно звичною для нашої неньки дорогою. Вважай на шпильці у селі Птича Вопщім там більше 120 їхати по трасі не раджу, та й по селах акуратніше, бувають пяні. Після Бродів хороший шмат дороги, але його небагато... При поверненні, десь за 40 км до/після Києва є ОККО - відносно непогана мийка і заправка...
Відповідь: Дорога Київ-Львів. Маршрут, АЗС, нюанси Маються на увазі мабуть Калинівка і Мартинівка. Відколи то там реверс?!?! мається на увазі "Софія". Класна точка, але на обід треба 40-50 хв чекати. Там піврівного зараз сидить. А ще є Тараканів з бетонним кільцем посеред траси, Олесько з 90-градусними закритими поворотами... Видно, що давно не їздив - тепер там траса європейської якості фактично до самого Буська.
Відповідь: Дорога Київ-Львів. Маршрут, АЗС, нюанси Ну хотів сказати - звичайна двостороння дорога, щось перепрацювався ))) А щодо Вінават, не згадав... Про Тараканів скажу (кільце посередині села) - не відчував критичності, бо по тому селу більше 80 рідко їздив... А от про Олесько - таки да - тре бути дужжже обережним!!! (Раз сам по дорозі на Львів на тому клятому повороті вилетів на зустрічну (((() Ну і скільки там - 50 км... На фоні того, що твориться після Буська... Хоча, добре, що хоч і то є участок - гордість всієї Львівської області )) Бач - отак і сформуємо більш-менш хороший опис про особливості траси )))
Відповідь: Дорога Київ-Львів. Маршрут, АЗС, нюанси Ну бульйончик вони за 10 хв дають і досить-таки непоганий, можна обмежитись просто ним, і він дешевший і поживніший за каву чи чай )))
Відповідь: Дорога Київ-Львів. Маршрут, АЗС, нюанси D.Lus 80677960438 - Антон То я Я правда не активний член ВВ клубу Але ЛТК поможе якшо треба - шутка Звони, якшо шось то поможу або пораджу
Відповідь: Дорога Київ-Львів. Маршрут, АЗС, нюанси У довгих пошуках здобув телефон "Софії": Софія, кафе-бар 35360, с.Велика Омеляна, Рівненський р-н, вул.Дубенська, 4а (0362)617073,8(050)8408768 Можна дзвонити туди за 20-30 км до прибуття і замовляти страви. Раз так пробував, 3 рази перепитували, переживали, що розвод і не приїду. Коли я назвав прізвище власника, питання відпали і я був приємно здивований - на нас чекав вже накритий столик в найзатишнішій кімнаті та обслуга відразу з двох офіціанток. Причому страви приносили відразу. Отже, кодове слово - Володя Ковалець, до речі класний чувак, а "Софію" названо на честь його доньки, 13-річної чемпіонки України з тенісу.
Відповідь: Дорога Київ-Львів. Маршрут, АЗС, нюанси В четвер (28,06,07) як заїхали (не перезвонювали), десь біля 16.00 сіли - почали замовляти - нам відповіли, що нічого немає і на бульйончик чекати треба буде десь 45 хв . На печену ковбаску теж десь так жиш... Запропонували холодні страви чи холодну ковбасу... Збоку сиділи "терплячі" клієнти, які вже хвилин 50 чекали і їм прийшли і сказали, що на жаль скоро їхнє замовлення не буде і чи вони будуть чекати чи шо... Вопщім з таким підходом щиросердечно подякували, викурили по цигарці, випили чаю зі свого термоса і поїхали далі... Раз на раз не приходится... Мабуть день такий був, що вся рівеньска область вирішила шикарно святкувати день конституції )) Бо машин справді було дужже багато...
Відповідь: Дорога Київ-Львів. Маршрут, АЗС, нюанси Ну так, я про це писав вище. Лікується кодовим словом для членів ФВ-клубу