Незабаром планується поїздка в Овруч Житомирська обл. Стало питання, якою дорогою краще їхати? Ось і варіанти: №1 Львів - Рівне - Новоград-Волинський - Коростень - Овруч = 440 км (кілометраж по Яндекс). №2 Львів - Рівне - Новоград-Волинський - Житомир - Коростень - Овруч = 530 км. №3 Львів - Рівне - Костопіль - Сарни - Коростень - Овруч = 490 км. По варіанту №1 кілометраж менший, але непокоїть відрізок дороги з Новограда через Коростень на Овруч (дорога Р-49 Р-28), мене цікавить, чи хтось туди їхав по тому відрізку, яка там зараз дорога і чи вартує туди пхатись??? В Ютубі відхуки за травень-жовтень 2013р., цитую: "До сих пор не сделали. Местами ямы размером с воронку. На легковых там делать нечего. А за окном окт. 2013. Еще один филиал Ада на Земле. " По варіанту №3 трошки більше кілометриків, але цікаво як із Сарнів на Коростень. За варіант №2 не питаю, бо періодично на Київ катаюсь, хіба що відрізок Житомир - Овруч. Щоправда, цим варіантом 530 км, к*рва, як в Київ. Питання виникло тому, що хочеться менше потратити коштів на ДП, і в той же час не хочеться по 3-4 години їхати відрізок в 100-150 км. Де і як раціональніше? Не маю наміру, в близькому майбутньому, згадувати приказку: "скупий - тратить двічі..."
Я сам з Овруча))До родичів катаю в Костопіль через Сарни,дорога гуд,тільки відрізок Сарни-Костопіль не дуже(40км)а так супер)
40 км - то фігня. А за який час в середньому (без порушень ПДР звісно) долаеш відрізок Сарни - Овруч? Саме там ще ніколи не їздив. Планую поїздку в ніч з 02.05. на 03.05.
Sebastian del Maar, якщо відверто, то прохання не "засерати" ефір, мені та й іншим поради потрібні, а не безглузді дописи. Створи тему відповідну, у флуді, тай пиши, що в голову збреде, може й сам долучусь.
Підтверджую що дорога з Рівного до Сарн як для України нормальна (а як для Львівщини то можна сказати хороша ) - а далі йде свіжовідремонтована "Варшавка".