З'явилася можливість покращити стан дорожньої допомоги в Західній Україні. Для цього треба щоб якомога більше людей чесно відповіли на наведені питання. 1) Чи доводилося Вам користувалися послугами дорожньої допомоги? 2) Яким був сервіс при наданні цих послуг? 3) Чи задоволені Ви були ним? 4) Якщо ні, то що саме в ньому не влаштовувало Вас? 5) Які характеристики важливі для Вас при ідеального сервісу? (перелічіть будь-ласка від найважливішого до найменнш важливого) 6) Скільки повинен коштувати сервіс евакуації? 7) За скільки часу повинен прибувати на місце евакуатор? 8) Скільки часу Ви готові чекати на евакуатор? 9) Що повинен мати при собі працівник, який приїжджає з евакуатором? 10) Які сервіси дорожньої допомоги Вам відомі у Львові та по всій Україні?
1.Так 2.Посереднiй 3.Так собi... низький рiвень 4.Машина - праворулька японець 70-х рокiв випуску, брудна як чорт, евакуаторщик забирав акуратно, але iз-за методу евакуацii подряпав нижнi гумовi накладки дверей 5. культура обслуговування, акуратнiсть, досконалiсть, чистота 6. 100-150грн/год 7. 30хв 8. 30хв 9. все необхiдне для евакуацii 10. нiякi
Слава Богу не доводилось користуватися такими послугами ( хоча практично щотижня катаюсь з Фарнківська до Львова, і по Львівщині багато їжджу )...а можна докладніше? як цю допомогу викликати? куди звертатися в разі чого?
1.так 2.на 4 3.задоволений 4.довго перевіряв документи 5.евакуатор і професійність 6.100-150грн в межах міста 7.15хв. 8.15-20хв. 9.все необхідне 10.
1-так 2-нормальний 3-незовсім 4-з шипшини,до масця збору на Д Апостола та Шипшина бл. Їхала 58 хв,а насправді як виявилось,вони під...си спали собі і їм було пофіг 5-культура,професіоналізм,швидкість,доступність. 6-3 грн\км 7-30 хв 8- логічно що 30 хв 9-все необхідне для здійснення послуги 10-шипшина
Уявлення не маю))) Може це все дефекти переїзду на ксеню... Людина заходить в розділ Інше і читає з першої сторінки)))
ні просто мене в певний момент вкурвила певна ситуація, знайшов тему і порухав її, а суть для оцінки ситуації в нашому клубі,хто захоче посміється,а хто вважатиме за потрібне ,внесе свою інфу
у нас на дрозі звичне правило моя хата із краю , нехай хтось але не я по автодопомозі ніколи з тим незвязувався але по відгуках доволі непогано якщо по місту правда ціна іноді кусюча
приїхав знайомий, з Лугандонії,з грошима,встих усе розпродати,покатався у нас і виявив бажання відкрити авто поміч, тому прошу відгуки про ситуацію у нашому регіоні(доречі колишній громадянин РФ а тепер Українець,що вигнав маму і брата ,що приїхали на відвідини з дому і заборонив їм ще приїжжати отакі ми фаширюги, аж жах)
соррі, чувак, але йди вже в школу повчись тої граматики. в мене мозок виносить для того, щоб я міг зрозумти, що ти понаписував.
) ок,підемо разом,в тебе проблем з буквами,а в мене: з формулюванням,розділовими знаками,і буквами. А ти мене як першокласника за ручку з букетиком квіточок поведеш ? а ?