Досвід vs молодість, або "старіше але якісне" чи "новіше але корея"

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем DEMO, 15 бер 2010.

1. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Пропоную продвжити тут дискусію яка почалась в останніх постах теми
    http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?p=96768#post96768

для лінивих коротко:
    була задача: купити авто яке на перших порах замінятиме сімейне, а надалі стане одним з двох.
    бюджет до 12к

Вибирав я Шкоду Октавію, а купив Кіа Черато...
    в темі, лінк на яку вище, прозвучали думки що краще було брати старіше але якісніше (в мому випадку 8-9ти річну октаву), класом нижче але не корейця (фабію 1.4 так як зробив slipknot), взяти 2-3 річного корейця(кіа черато\сід) з пробігом 30-40к (як я і зробив)

прошу висловлювати ваші думки з цього приводу...

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Ага і я о том же. Співробітниця теж мала таку машину, Побила всі чотири кути, чоловік потім місяць бухав після того як спихнув її :)

3. NOS

NOS Active Member

JETTA2(1.8 EV)
    Мені ліньки читати це все, але якщо я правильно зрозумів, що краще нова фольга чи підстаркувате жилізо?

4. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Особисто моя думка. . . Все відносно. Кореєць звичайно не Німець, але і не Китаєць це точно, по якості це щось середнє і тут вже як повезе. ДЕМО - хай служить тобі довго і надійно.
    Але, знов ж таке ІМХО, я б взяв старшого Німця.

5. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    там читати треба приблизно останні 5 дописів. В загальному десь так.

Ну та то шо метал там не такий як в німаків то так, але і япошки також мають не найкращий метал, а вартують на рівні з німцями.
    Наголшую на бюджеті і на критеріях вибору.
    Я перерив всі інтернети і за такі гроші були або октавії 8-ми річні ну або молодші чуток але в мінімальній комплектації. Про вагени взагалі мовчу там тільки бора і гольф в ту категорію попадають але також 8-10 років і пробіги як правило поза 120-150к.
    Машинка мене також не гріє, як би гріла скажімо октава чи бора, але розумію шо машині 2,5 року і там все працює і не треба миритись з відірваним підлокотником, потертим салоном, оббитими порогами, тріснутими пластмасками і т.д.

Доводи на кшталт місяць пив коли продав то таке багато хто місяць пє коли вагени або ауді продає.

Коротше нівякому випадку не агітую і іншої реакції не чекав VW forever.
    Коли назбираю грошів на порядний хочаби трирічний ВАГ то однозначно буде ВАГ, а покишо буду катався на корейці і шинкувати капусту на новий фольц.

• Подобається Подобається x 1
  6. DentisT

DentisT Початківець

T 5 '05, РАКЕТА)
    Ну народ, шо ви так на DEMO піднагрузили)))) Взяв то що підійшло по баблу і по роках. Я думаю що правильно зробив. У мене знайомий на клійонці (цераті))) вже 70к по Львові!!!!! відтелепав і нічого страшного з машиною нема, ніц не розлітається. І досить непогана шумоізоляція, місці в салоні достатньо. Головне щоб на нормальну машину попасти, а то можна і шкоду купити, а потім жити з нею на сервісі!

7. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Хлопці ми всі любимо досвідчених дівчат, а задивляємось на молодих:). Авто вбиває не роки а пробіг! Тому краще, як на мене, взяти авто з малим пробігом відповідно й роками(бо люблять в нас скручувати спідометр), ніж старіше з більшим(про ЧЕРІ я мовчу). Кіа досить непогане авто, міцний кузов, гарний салон, невеликий розхід, приємна зовнішність. Звісно якби була 20ка в кармані то подібної теми мабуть небуло б, а за 12 це гарний вибір. Це моя думка.

8. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Я також пару слів добавлю. Якщо б мені прийшлось зараз міняти авто (з додаванням грошей), то тільки на VW Passat B5+ (2003-2005рр), Audi A6 (2000-2001рр) (бюджет 12-14к) - також люблю "старших німаків", але так, як DEMO брав авто в більшості для дружини, а жінкам що переважно головне - зовнішній блиск, новий салон, зеркальце в козирьку :) і АКПП. Дружина і так напевне була на "сьомому небі" від щастя!!! ????

9. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Якраз думав про таку тему, але типу "що я б купив за 5-9-13-17 тисяч дол., хто скільки має :)".
    Наприклад, я вибирав авто до 5 тис, взяв Г2 18-річного (повнолітній!) і дуже радий! Мав би більше грошей взяв би Г3 або венто. Тут в кожного свій смак. Якби всі люди були фанатами Фольців, як ми, то інших машин у світі не було б! Головне - щоб авто тебе "чіпляло", щоб ти отримував задоволення просто дивлячись на нього, не залежно від того, які на ньому диски і чи свіжа фарба! Є часи кращі, є гірші... Але це твоє авто, хто б що не казав про нього.
    По темі: +1 за німців, особливо Гольфів, але то питання смаку!

10. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
  11. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    ну ніпанятна же...

12. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Повір, дружина поділяє мою любов і мрію про машину аля пассат Б5+ або Ауді А6 але за ті гроші того не купиш шоби купити і не ремонтувати.

13. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    Може не мав за що бухати??, тому і спихнув:mocking:

нормальне авто Діма купив. налетіли на нього, що чувак після цього схариться і взагалі піде з клубу, а потім з*являться дописи - та ми ж навпаки - боремось за кожного учасника.
    бачу....як боретесь. Я думаю, людина все ж таки дивилася на стан кузова, сколи, царапини, тріщини, а не прийшла - побачила ціну і купила.

п.с. Ауді А6 або того ж В5 Пассата для Львова мені б шкода було б.....

14. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    А шо нешкода???? Будь-яке авто за 12к шкода!!!!

15. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    за 12 к мені не шкода було б УАЗ - патріот)))
    або трамвай купив би :D

16. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Я б за нього і 6к недав! А нешкода напевне би було ВАЗ 2101 за 800у.о.

17. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Та ні, ледве спихнув бо жінка машину всю побила :)

18. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Взагалі то при виборі б/у авто варто в першу чергу дивитись на стан а не на пробіг, бо він у нас є досить символічним критерієм. Один власник може машину вбити за 50 тис. пробігу та ще й тисяч зо 20 скрутити при продажі, другий відкатає 300 тис. і буде в кращому тех. стані ніж у першого варвара.
    Все сказане з власного досвіду покупки Коради - була в Німеччині 1994 р.в. з пробігом 150 тис. і х****й стан кузова і 1992 р.в. 176 тис. і хороший стан. Що вибрав видно під ніком :)

19. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Якраз на тих машинах львівських доріг майже не відчуваєш:)

20. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    На рахунок б/у машин погоджуюсь на всі 100% що можна вибрати як гімно (вибачте за слово) так і канфєтку. Але є одне но - виробник. Я коли свою вибирав то перш за все оприділився з виробником (ВАГ - форевер) а потім вже шукав підходящу модель яка б підходила для мого гаманця. Як купував свого залізного коня то також були "добрі люди" які відраджували мене, говорили що то задорога машина, з пробігом більше 100 тисяч то вже гімно (вибачте вдруге :) ), краще вже Опеля або Ладу 09 :) але на щастя я нікого не послухав (крім батька, він сказав - "я тебе підтримую синку бо фольксваген то машина а не гімно (вибачте втретє :) )") сам оглянув машину від А до Я і добре що попередній власник був гарним господарем тому що машина - шик!

Моя думка - якщо вирішив таку машину брати і по грошах і по потребам підходить то не слухай нікого а роби так як знаєш тобі ж на ній їздити.

Діма, нехай служить тобі і твоїй сім"ї справно твоя КІА!! :good:

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)