це не мені, а тобі, раз вже ти відкриваєш тему, потрібно викладати нормально інформацію. Які обставини ДТП, чи відомі його причини, чи постраждали пішоходи, чи постраждали пасажири чи водії...
В принципі, є трохи здорового глузду в тому, що людям хочеться знати трохи більше інформації.... тобто потрібно було ще якось прокоментувати фото. Наприклад: сьогодні у нас в Червонограді п"яний/накурений чувак на купленій/краденій/позиченій машині їхав/летів по центральній вулиці.... ну і так далі...
Ну ось, фото вже не вантажаться, тексту нема, тема - просто охреніти Автор, ти б краще замість хамити і огризатися, подякував за те, що тобі вказують на твої помилки. Правила форуму забороняють створювати беззмістовні теми, ці правила писані для всіх, і ти при реєстрації пообіцяв їх дотримуватися, тож тримай слово.
У мене фотки теж спочатку не завантажувалися (мабудь проблема сервера), аж поки не перелогінився і не натиснув Ctrl+F5. Ну а без фоток, тема виглядає зовсім пустою... Так що не сваріться, у всьому винен софт.
Тут комп ні при чому, просто автор теми вибрав сервіс фотохостингу чи не найгірший в неті В мене ось знову не видно картинок, хоча ввечері вже були