Народ, не повірите, я вчора в 23.00 потратив у дтп =) тепер шукаю ліву фару, ніхто не продає?(венто 95р/в)
вав, то мабуть такий чорний кінець року для венто був. і я на венто 30.12 попав в дтп. сталося це близько 12-13 годин по вул. Чупринки. я спускався на венто з гірки (зі сторони лісотеху) в сторону вул. Мельника. перед мною зупинилася калина таксі з поворотом ліворуч на вул. Повстанську. швидкості не було, але гірка і свіжий сніг на ожеледиці зробили своє... після 5 качка тормозу я зрозумів, що "знайомлся" з калиною, але в останній момент машину мою винесло на смугу зустрічного руху, де бачивши мою безпорадність на дорозі втікала набираючи швидкість ... тойота кемрі. калина поїхала собі ціла і непошкоджена, так як все на себе взяла кемрі. як для моєї, швидкості десь 2-3 км/год удар був дуже сильний (головою "поправив" лобове стікло). в мене цивілка, в нього також. мене винесло на смугу зустрічного руху, тому винним у скоєнні ДТП ДАІ зробило не стан дороги (не підсипаної ожеледиці), а мене... цілий день на вулиці у процедурі процесів наслідків ДТП, і в мене під новий рік 39,4 температури. тепер і машинка розбита, і здоров"я нема, і так і "вступив" в Новий рік.
це щодо лірики. а щодо запчастин до Венто 95 року народження 1,9 ТДІ тепер шукаю: - ліве переднє крило (воно вроді підходить з г3) без отвору на антену і поворотник ПРЯМОКУТНИЙ а не овальний - ліву фару (передню малося на увазі) - решітку - бампер з захистом - поворотники (і ліві з муляжами, і праві повилітали) ті що в бампері а не в крилі - інтеркулер (лежав на дорозі як бідний родич) з кріпленнями це попередній список, так як ще невідомо що там всередині робиться з радіатором і тп, бо не можемо капот відкрипти. він також пошкоджений і щось там заклинило - не відкрили на разі. все цікавить Б/у оригинал. не на останньому плані і ціни на все, так як не найкращі фінансові часи переживаю. Буду вдячний за любу інформацію і допомогу!
дякую. але і руки і ноги в даний момент не дуже слухаються - все пливе, ніс і горло - капець. температура - пі...
ще цікавить, скільки капот коштує до венто. і треба ще балка, на яку бампер кріпиться і підкрильник лівий
я ж писав: в мене взагалі швидкості не було. я повз ледве-ледве. і по трошки мене виносило на смугу зустрічного руху. а там - кемрі, побачивши що мене виносить в його сторону хотів втікнути від удару проскочивши. нажав на педаль газу, а "проскочити" не встиг, НА ЖАЛЬ... швидкості, як правило, додаються.(його "пішла мені в плюс"...) та і додай ще те, що в мене нога "приросла" в останню мить до педалі тормозу, а наслідки при такому ударі гірші, ніж як би зіткнення було без натискання на гальма...
кемрі старіша. в нього попередньо дверка (повна біда, через пасажирську вийшов), крило і три колеса. 1-я попав, 2 з іншої сторони - бордюр. невідомо з лонжеронами і тп. МУЖИК нормальний! в слові "мужик" - всі букви великі. вів себе адекватно, без пантів, наворотів, лишніх нависань і підхарювань. роблю все можливе і неможливе, щоб моя страховка йому виплатила. всі довідки, всяку шнягу там і тд. навіть експертизу на алкоголь по заяві пройшов про всяк випадок, що я тверезий був, хоч ДАІшники не вимагали, а страховики - як ГАІшники. подумав, мало що потім страхова пред"явить... я пройшов написавши заяву за власним бажанням. роблю все, щоб мужику страхова виплатила.
бля, шкода слухай. співчуваю. якщо цікавлять з/ч, то VovaS писав шо в Тисмениці (під Франеком) на шроті є Венто. Якшо не знайдеш на місці, можу спробувати поцікавитись тут. Якщо буде цікаво, можу дати їхній телефон. І з відправкою можу допомогти.
права дайці забрали? буде суд? самі дешеві ціни на вентовські з/ч зустрічав наразі на тому шроті що за яворовим (старий яр кажись) удачі
та там подзвонили і все ок. вони ж не дорожнє покриття винним роблять, а людський фактор, як завжди. а права видали "нові". так і сказали: "Ось тобі нові права. Вітаєм". та і після дзвінків так доступно все пояснили, що дійсні нові права 3 місяці, суд буде десь через 2-3 тижні (ще сам суд не знає, коли розгляне справу, а ДАІ вже....в курсах)))))))))))))))))) скоро судам графіки розгляду справ будуть встановлювати))))) за Яворовом далеченько, як без машини. хіба туди телефон є якись?може?
Телефончик є тут А на рах "без машини" то там можуть бути варіанти... цей чувак на Львів може передати. Ще Акнод з ними співпрацює кажись то думаю доставці поспособствує