В новопридбаному автомобілі задній номер квадратний, США. Поюзав по нету і знайшов у Львові тільки одну фірму-монополіста, яка виготовляє номерні знаки згідно ГОСТу(законні з голограмою) і лупить за 1шт-800грн. Хто може має іншу інфу де ще можуть виготовляти номера(законні з голограмою)???
номерні знаки Я робила на Данила Апостола - біля МРЕВ. Кажеш, що загубив (але тільки один номер!!!), вони приймають замовлення. Їдеш на Зелену - забираєш готовий знак. П.С. Офіційно один знак коштує 200 грн. Кажеш, що у конкуренції на Липинського роблять за 180, то хлопці погоджуються зробити і за 180. Принаймні, так було у мене.
Перший раз чую (бачу тут), що існують знаки з голограмами Номерний знак можеш собі сам зробити, аби розміри і колір були по ГОСТу.
Зараз просять(на сьогодні) за один знак - 800грн. Хіба тра їхати і говорити з хлопцями. В мене спрямокутний стандартний знак, а в бампері під квадрат, хочу виготовити квадратний дублікат і прикрутити на авто. Шоб було красіво! Може трохи неправильно написав, на кожному номерному знаку "ВС" є ступінь захисту, типу слабо видних наклейок "UA".
Всім привіт, зараз часто читаю що знімають номери і ховають в кущах, чіпляють записку щоб скинув 1000 грн. Чув що роблять дублікати пластикові, а справжні ховають в багажник (як знімають, то не шкода, бо не дорогі). Хтось щось чув?
Свідоцтво про реєстрацію автомобіля - обов'язково! Роблять ще на Д. Апостола, але на американський номер ціна всюди чомусь вища за європейські. Я на свого Гольфа робив з білого пластику і наклеював оракал, короч, люди робили(тоді заплатив аж 30грн.). Свій номер возив в багажнику, в разі чого. Пару раз зупиняли старі мєнти, але коли показував свій номер з багажника то відпускали. Гольф пару раз був в Польщі, також проблем не було, головне все зробити по ГОСТу, тобто розмір, ширина букв/цифр і атрибутики. Так від'їздив п'ять років і продав на Херсон! Наразі ціна 1шт. 500-600грн. avtonomer.rv.ua | Виготовлення автономерів м. Рівне
А де у нас в законах чи ПДР записано де номерні знаки мають виготовлятися і з чого? Наскільки мені відомо то в правилах є чіткі вимоги (ГОСТ) до вигляду знаків(розміри шрифта, розміри самого знаку, і т д), а решта не регламентована. Тим більше на днях у нас в країні відмінили всі ГОСТи... Тобто можете просто на принері роздрукувати і на картон чи фанеру наклеїти і все.
Я на Д.Апостола (біля Сервісного центру МРЕО) робив. Мені видали номерний знак з дірками від болтів, погнутий трохи і передостаннього зразку. То я навіть не встановлював на авто. Відразу зробив дублікат по останньому зразку і прикріпив гарненькі номерні знаки... Обійшлось мені то в 500 грн. на початку червня.