Дублікат номерного знаку

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем ROS, 4 жов 2011.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    В новопридбаному автомобілі задній номер квадратний, США:bomb:. Поюзав по нету і знайшов у Львові тільки одну фірму-монополіста, яка виготовляє номерні знаки згідно ГОСТу(законні з голограмою) і лупить за 1шт-800грн. Хто може має іншу інфу де ще можуть виготовляти номера(законні з голограмою)??? :yes:

2. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    номерні знаки

Я робила на Данила Апостола - біля МРЕВ. Кажеш, що загубив (але тільки один номер!!!), вони приймають замовлення. Їдеш на Зелену - забираєш готовий знак.

П.С. Офіційно один знак коштує 200 грн. Кажеш, що у конкуренції на Липинського роблять за 180, то хлопці погоджуються зробити і за 180. Принаймні, так було у мене.

• Подобається Подобається x 1
  3. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    А ты когда регестрировал а МРЕУ тебе не даликвадратненький????

4. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Перший раз чую (бачу тут), що існують знаки з голограмами:girl_angel:
    Номерний знак можеш собі сам зробити, аби розміри і колір були по ГОСТу.

Останнє редагування: 4 жов 2011
  5. vasilukr

vasilukr Початківець

VW Jetta 2
    є фірма яка робить дублікати номерів на Липинського приміщення БТІ

6. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Зараз просять(на сьогодні) за один знак - 800грн. Хіба тра їхати і говорити з хлопцями. В мене спрямокутний стандартний знак, а в бампері під квадрат, хочу виготовити квадратний дублікат і прикрутити на авто. Шоб було красіво!
    Може трохи неправильно написав, на кожному номерному знаку "ВС" є ступінь захисту, типу слабо видних наклейок "UA".

7. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Квадратного нізя.
    Можна такий

8. Mexxxanik

Mexxxanik Active Member

Golf mk1 1,6 EG - був
    Клубна карта:
    000401
    На "Південному", в автосалоні "Рік Авто" також роблять...

9. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Де і скільки?

10. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Я робила три тижні тому :dntknw:

11. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Може є якісь координати майстрів? В ПП!!!

12. marchello

marchello Місцевий

2008 Caddy 1.4 газ IV покоління (перед тим 2 роки Таврія)
    Всім привіт, зараз часто читаю що знімають номери і ховають в кущах, чіпляють записку щоб скинув 1000 грн. Чув що роблять дублікати пластикові, а справжні ховають в багажник (як знімають, то не шкода, бо не дорогі). Хтось щось чув?

13. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Що саме?
    Тобі тре вкрасти твої номера, чи дублікат зробити?

14. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    ІНОЗЕМНІ НОМЕРИ

15. marchello

marchello Місцевий

Номери укр. Тільки іноземні знімають? Думаю собі дублікати зробити. Варто?

16. marchello

marchello Місцевий

17. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    до інформації - в бідній Німеччині пара номерів біля аля мрео з голограмами коштує 13 євро..

• Безграмотно Безграмотно x 1
  18. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Свідоцтво про реєстрацію автомобіля - обов'язково! Роблять ще на Д. Апостола, але на американський номер ціна всюди чомусь вища за європейські.
    Я на свого Гольфа робив з білого пластику і наклеював оракал, короч, люди робили(тоді заплатив аж 30грн.). Свій номер возив в багажнику, в разі чого. Пару раз зупиняли старі мєнти, але коли показував свій номер з багажника то відпускали. Гольф пару раз був в Польщі, також проблем не було, головне все зробити по ГОСТу, тобто розмір, ширина букв/цифр і атрибутики.
    Так від'їздив п'ять років і продав на Херсон!
    Наразі ціна 1шт. 500-600грн. avtonomer.rv.ua | Виготовлення автономерів м. Рівне

Останнє редагування: 3 жов 2017
  19. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    А де у нас в законах чи ПДР записано де номерні знаки мають виготовлятися і з чого? Наскільки мені відомо то в правилах є чіткі вимоги (ГОСТ) до вигляду знаків(розміри шрифта, розміри самого знаку, і т д), а решта не регламентована. Тим більше на днях у нас в країні відмінили всі ГОСТи...
    Тобто можете просто на принері роздрукувати і на картон чи фанеру наклеїти і все.

Останнє редагування: 3 жов 2017
  20. AlexW

AlexW Початківець

VW PASSAT B7 Variant Highline, Diesel 2.0 CFFB, NFU, Model 2012
    Клубна карта:
    000092
    Я на Д.Апостола (біля Сервісного центру МРЕО) робив.
    Мені видали номерний знак з дірками від болтів, погнутий трохи і передостаннього зразку. То я навіть не встановлював на авто. Відразу зробив дублікат по останньому зразку і прикріпив гарненькі номерні знаки...
    Обійшлось мені то в 500 грн. на початку червня.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)