Всі, хто пам'ятає мого Гольфика пишіть оцінку. А тим, хто ненає: Гольф3 GTI Edition, 2E(8 клапранів), чорний колір,Оптика під 4-ку, з тюненими поворотниками і галогенками підібраними під фари (все HELLA), Гті-шний салон, 16" титанові диски +15-ки сталеві від Г4 (з зимовою гумою Nokian Hakkapelita,1 сезон юзана),без магітоли 2 роки в Україні. Фотки в нашій фотогалереї. Як цікаво, дивіться. Вивчення попиту 80989069514
Відповідь: Думаю продати своо малюка що плануєш брати? а про авто, то тут нема що сказати , авто дуже класна. якщо б я продав свою то задумався б, але невстигну напевне.
Відповідь: Думаю продати своо малюка Все, крім шкіри і кондюка. Бортовий компутер, електро-склопід'ємники, дотяжка вікон і люка, електрорегулювання дзеркал, Аірбег для водія, сигналка з пєйджєром Зара новіші фотки позакидаю.
Відповідь: Думаю продати своо малюка Є нагода взяти машинку з салону. Не скажу яку, бо не збудеться. Ціна зверська 11 тис- старт. Це означає шо логічним є торг. Додано через 5 годин 29 хвилин А, забув,теж : прямоток Remus, і сервісна книжка
Відповідь: Думаю продати свого Гольф 3 GTI Сусід два тижні тому купив Гольф 4 2002 року (!) за 12 тисяч. Ціна, як на мене, не адекватна. Тим не менше, машина продана. Ось переписка моя з Манкі з аськи 17:41 maokohitori: Napyshy, sho ja prodav mashynu please 17:41 maokohitori: bo ja ne maju netu 17:41 maokohitori: O 17:41 MARTINI: а шо ти інтернет разом з машиною продав? 17:42 maokohitori: nemaju,brate 17:43 maokohitori: budu vdyachnyj 17:43 maokohitori: ok? 17:44 MARTINI: за скіки продав? 17:45 maokohitori: 10500
Відповідь: Думаю продати свого Гольф 3 GTI дай вгадаю той гольф 4 шо твій сусід купив має 1,4 і мін комплектацію а тут бомба П.С. ше інколи не бачив шоб машина так скоро продалася
Відповідь: Думаю продати свого Гольф 3 GTI я продавав батька авто а продав своє, перед тим як кора взяти, усяке бувеє
Відповідь: Думаю продати свого Гольф 3 GTI так дійсно дехто Павліка проважав в Ленінград, а сам полетів, життя несподіване. Дехто машину з інтернетом продав.
Відповідь: Думаю продати свого Гольф 3 GTI Фоток багато і ні одної толкової. Всі зроблені з таким освітленням що нічого не видно, ні панелі приборів, ні салону, ні ззовні толком нічого не видно. Можна було і не кидати їх. Додано через 9 хвилин І взагалі фраза все крім шкіри і кондюка це ні про шо не говорить треба конкретно називати комплектацію, пробіг а не бити на тюнінг!!! ще реба було вказати про сині лампочки!!!! :-D
Відповідь: Думаю продати свого Гольф 3 GTI Двигун дійсно 1.4. Я не знаю яка там комплектація мін-макс, але має кондюк, електропакет, легкосплавні диски.
Відповідь: Думаю продати свого Гольф 3 GTI Синіх лампочок не ставили, не доросли, тож такім пацаном нада бить модним. Освітлення в 11 - ранку. Фотографував, ще як навіть на думці небуло продажу(все з телефона).як тіки подали думку - закинув. Я написав, що в фотогалереї сайту є моя машина, і покупець дивиться перед тим як купувати. Комплектацію я пізніше описав. На тюнінг не бив.Все таким з Німаків приїхало. І, взагалі, ашина продана. Додано через 4 хвилини І якщо ворогам порадіти хочеться- з салону я машину не взяв
Відповідь: Думаю продати свого Гольф 3 GTI ну то розкривай карти що буш брав, бо вже 100% прикинув ти собі все.
Відповідь: Думаю продати свого Гольф 3 GTI Ти зрадив Volkswagen'у з якоюсь Toyota ??? 8-08-08-0 Додано через 3 хвилини Добре, що на з'їздах будеш, бо я вже думав -1. :-D