Хочу купити руль до/для Гольфа 2, без г/п. Цікавить наступне: чи овальної форми(Momo) не буде створювати незручності при користуванні, чи краще купляти круглий. Також цікавить на що впливає діаметр(легше важче крутити, більше-менше місця для водія).
Звичайно, чим більший діаметр - тим легше крутити. Овальні я бачив тільки на фото різних концепт кірів , не знаю, на скільки це зруно... В мене таке ж авто як і в тебе і стоковий руль мені дуже подобається. Тут вже десь була подібна тема.
поставиш собі в просте (без тюненгу) авто, кермо овальної форми, і ділавої фірми... матимеш наступну картину - тоді це буде виглядіти так.. як начепити корові сідло)) і поставити на коньки на лід... Надіюсь ти зрозумів.. що це трішки ... незісмаком)
З того треба і починати. Маю подібний на кабріку, в користуванні надзвичайно зручний. Правда мені зовсім не довподоби по дизайну, тому хочу продати. бо купив ось такий:
Привіт Такий як на фотці то пасатівський , маю гольфовський джітіайний ( правда без кольца на сигнал)
Раджу ставити кругле кермо але це ,як на кого в мене стоїть кермо від фірми KAMEI/// досить не погане і дуже зручне обхват в сам раз і при поворотах зручно підримуються місця для пальців!!!