Привіт!!!!Маю таке питання. машина по дорученню з номерним знаком "АААААА"" а після встановлення ГБО і заміни номерів (не за моєїї ініціативи)Мені видали номер "ГГГГГГГ" ЧИ ПОТРІБНО МЕНІ ПІСЛЯ ЗАМІНИ НОМЕРА МІНЯТИ ДОРУЧЕННЯ?????????????Н А П Е РЕ Д Д Я К У Ю!!!!!!!!!!!!
привіт.обовязково.в дорученні вказується номер авто та серія і номер тех.паспорта.старе доручення не дійсне.
А в тебе в техпаспорті теж так багато знаків оклику, знаків питання і ПРОПИСНИХ ЛІТЕР ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! ГААААААААА??????????????
Та нетак то і багато але ситуація зовсім дурна доручення я сьогодні поміняти незміг власник поїхав закордон на тривалий термін а нотаріус каже що без власника "фіг".Як вийти з такого тупіка.
Якщо генеральне доручення, значить можна зробити передоручення. Якщо ж доручення звичайне, то схоже, що тебе розводять - міняти номер машини, на якій не їздиш, ще й перед поїздкою за кордон це алогічно. P.S. Як на мене, номер "АААААА" кращий ніж номер "ГГГГГГ".
ситуація дуже проста але я трохи "тормознув" взяв Пасата по доручню після цього поїхав поставив ГБО(тех пасп був старий і номера тоже)заставили поміняти номера і відповідно і техпас і катався як "мажор".А "мисля то пришла опосля" що номера в дорученні несходяться з теперішнім.І саме прикольно що власник машини тим часом поїхав закордон. А як то передоручення???В мене доручення було на 10р ген
Не зовсім розумію, на якій підставі поміняли номери без власника. Якщо таки якось це зробили, то повинна бути довідка про заміну номерів. Цю довідку треба прикріпити до доручення і так їздити. Якщо довідки немає - потрібно взяти в МРЕВ.
Блін я в шоці від Калушського МРЕО там кажуть що довідок недають тільки треба власника і нове доручення.Може треба й ти напряму до начальника? (а як та довідка правильно називаїться?)
Сцкуо не країна а бєзпрєдєл сплошний!!! 10 бланків прав 15 видів номерних знаків доручення і ше чорт знає шо шроти по космічній ціні!!! люди куди ми котимось??? давайте може вже самі почнем керувати процесом???
Вибачте за офф топ але так болить - шо приїду!!! я ітак тут не збираюсь довго бути , але заради (вже не буду казати про своє майбутнє) майбутнього своїх дітей - готовий себе положити нах.... тільки приїхавши в чехляндію я зрозумів наскільки ми бідні а бідні бо дурні.... є купа ідей!!! Кому цікаво - в пп або створюєм спец тему про то як Неньку будем відбудовувати власними руками - без політиків Порлітики - сосуть...
Якщо вони могли змінити номер машини без дозволу власника значить вчинили правопорушення. Логічно, що довідку про те, що було вчинено правопорушення вони не видадуть. Потрібно прийти і поговорити з начальником МРЕВ про те, що потрібно вийти з ситуації, в іншому разі ти справді віднайдеш власника, але це вже для того, щоби звертатися до суду від його імені з приводу незаконної заміни номера. Незаконної тому що це не є дія, передбачена дотрученням і разом із тим дія, що анулює дію доручення без дозволу власника майна.