Дуже просте питання!!!!!!!!

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Aleks, 28 чер 2011.

1. Aleks

Aleks Початківець

VW Passat B-3
    Привіт!!!!Маю таке питання. машина по дорученню з номерним знаком "АААААА"" а після встановлення ГБО і заміни номерів (не за моєїї ініціативи)Мені видали номер "ГГГГГГГ" ЧИ ПОТРІБНО МЕНІ ПІСЛЯ ЗАМІНИ НОМЕРА МІНЯТИ ДОРУЧЕННЯ?????????????Н А П Е РЕ Д Д Я К У Ю!!!!!!!!!!!!

2. SIK

SIK Active Member

нива 1.7 2006р.в.
    привіт.обовязково.в дорученні вказується номер авто та серія і номер тех.паспорта.старе доручення не дійсне.

3. Aleks

Aleks Початківець

VW Passat B-3
    ДЯКУЮ Вже йду по нове доручення :yes:

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    А в тебе в техпаспорті теж так багато знаків оклику, знаків питання і ПРОПИСНИХ ЛІТЕР ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! ГААААААААА??????????????

5. Aleks

Aleks Початківець

VW Passat B-3
    Та нетак то і багато але ситуація зовсім дурна доручення я сьогодні поміняти незміг власник поїхав закордон на тривалий термін а нотаріус каже що без власника "фіг".Як вийти з такого тупіка.

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Якщо генеральне доручення, значить можна зробити передоручення. Якщо ж доручення звичайне, то схоже, що тебе розводять - міняти номер машини, на якій не їздиш, ще й перед поїздкою за кордон це алогічно.

P.S. Як на мене, номер "АААААА" кращий ніж номер "ГГГГГГ".

7. Aleks

Aleks Початківець

VW Passat B-3
    ситуація дуже проста але я трохи "тормознув" взяв Пасата по доручню після цього поїхав поставив ГБО(тех пасп був старий і номера тоже)заставили поміняти номера і відповідно і техпас і катався як "мажор".А "мисля то пришла опосля" що номера в дорученні несходяться з теперішнім.І саме прикольно що власник машини тим часом поїхав закордон. А як то передоручення???В мене доручення було на 10р ген

8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Не зовсім розумію, на якій підставі поміняли номери без власника. Якщо таки якось це зробили, то повинна бути довідка про заміну номерів. Цю довідку треба прикріпити до доручення і так їздити. Якщо довідки немає - потрібно взяти в МРЕВ.

9. Aleks

Aleks Початківець

VW Passat B-3
    Блін я в шоці від Калушського МРЕО там кажуть що довідок недають тільки треба власника і нове доручення.Може треба й ти напряму до начальника? (а як та довідка правильно називаїться?)

10. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Сцкуо не країна а бєзпрєдєл сплошний!!! 10 бланків прав
    15 видів номерних знаків
    доручення і ше чорт знає шо
    шроти по космічній ціні!!!
    люди куди ми котимось???
    давайте може вже самі почнем керувати процесом???

11. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    :D:D:D Ти приїдеш з "чехляндії", чи звідти будеш вболівати,камараде?

• Подобається Подобається x 1
  12. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Вибачте за офф топ
    але так болить - шо приїду!!!
    я ітак тут не збираюсь довго бути , але заради (вже не буду казати про своє майбутнє) майбутнього своїх дітей - готовий себе положити нах....
    тільки приїхавши в чехляндію я зрозумів наскільки ми бідні а бідні бо дурні....
    є купа ідей!!! Кому цікаво - в пп або створюєм спец тему про то як Неньку будем відбудовувати власними руками - без політиків
    Порлітики - сосуть...

13. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Якщо вони могли змінити номер машини без дозволу власника значить вчинили правопорушення. Логічно, що довідку про те, що було вчинено правопорушення вони не видадуть. Потрібно прийти і поговорити з начальником МРЕВ про те, що потрібно вийти з ситуації, в іншому разі ти справді віднайдеш власника, але це вже для того, щоби звертатися до суду від його імені з приводу незаконної заміни номера. Незаконної тому що це не є дія, передбачена дотрученням і разом із тим дія, що анулює дію доручення без дозволу власника майна.

14. Aleks

Aleks Початківець

VW Passat B-3
    Все!!!:yahoo: нарешті з дорученням можна непаритись. Чи можливо я рано радуюсь?

15. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Рано, закон вступає в дію через 30 днів від часу його прийняття і... підписання президентом.

16. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Нині подали на підписання

17. Aleks

Aleks Початківець

VW Passat B-3
    КЛАС:yahoo:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)