ДУЖЕ ТРЕ ПОМОГТИ

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Vov4UK, 28 лип 2008.

1. Vov4UK

Vov4UK Початківець

VW Passat B3 GL 2.0 1991
    Привіт шановні клубівці. Не буду розказувати свою історію закохування в автомобілі, так як то почалось ше дуже давно і не відпускає до сих пір, бо напевно у багатьох так само. Але так сталось, що ніяк не мав можливості залізти під капот навіть не свого а і чужого авто. І коли сусід виходив на подвір'я ремонтувати свої "копійку" то завжди відганяв мене, мовляв не дивись під руки а то врічеш:). І ніколи не було ні в добрих знайомих, ні у друзів якогось коня шоби там поковирятися. І ось настав довгоочікуваний момент - купив Б3, ну поки за татові гроші, але купівлю машини, її обслуговування і користування довірили мені. На цьому щаслива історія мала б закінчитись, але дуже вже мені хтілось залізти під капот. І не зважаючи на те, найприємнішим звуком для мене було урчання двигуна, відкривши капот, я несподівано для себе зрозумів, що я м’яко кажучи як мінімум ламер. Не тому мій ентузіазм не пропав, давай думаю шось буду крутити вертіти, але ніц доброго з того не вийшло. Шось там поломав, завіз до майстра і він мені то за мінімальну плату налагодив, але суворо попередив шоби я не пхався до того в чому нуль. Було образливо, але так воно є. І так до суті. Де би то мені можна було б навчитися тих всіх примудростей. На сервіси не беруть. Отакі справи. І шо мені робити???

2. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    Відповідь: ДУЖЕ ТРЕ ПОМОГТИ

І добре що не беруть. На свому треба вчитись ламати а не на чужому. А "незнайок" на сервісах і так задофіга, вони самі хочуть ламати а не щоб їм ще хтось допомагав!

3. profesor2707

profesor2707 Active Member

Skoda Octavia Combi 1.8Turbo 4x4 150 коників.
    Клубна карта:
    000017

Звичайно - найкраще навчання - це практика.
    А вона є на сервісах. Щоб туди взяли потрібно десь піти повчитися.
    Є багато навчальних закладів, де навчають ремонту та обслуговуванню автомобілів. При бажанні можна знайти.
    Далі - поступаєш, вчишся, набиваєш руку на навчальних автомобілях.
    А потім ідеш працювати на сервіс. Сочатку простим майстром, потім старшим майстром і т.д. так можна доробитися і до директора сервісу.
    Головне щоб було бажання.
    А попит на хороших спеціалістів є завжди.

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Взагалі-то всі вчаться по мірі поломок ;) думаю і ти так будеш.
    Ну якщо ди вже аж дуже хочеш то ось тобі:
    Нумеро уно
    Нумеро дуо
    Нумеро тре (відео 16-ти клапанного з цепною передачею)
    Читати по черзі.
    Коли в третій ссилці зможеш назвати всі елементи і принцип дії - рахуй екзамен першого курсу здав ;)
    Після/під час прочитання 1-го і 2-го чекаєм питань

То Адміни - думаю відяшку можна десь в ФАК на форумі прибити як на мене доволі цікава і інформативна.

• Подобається Подобається x 1
  5. Vov4UK

Vov4UK Початківець

VW Passat B3 GL 2.0 1991

Я так і роблю:) Але то шо я щось відручу подивлюсь і закручу толку мало

Додано через 1 хвилину
    то 200%

Додано через 2 хвилини
    Всьо, мене нема - вчуся.:)

Додано через 5 хвилин
    Дякую за хелп, і такий і моральний, а питання які будуть виникати в мене, то їх куда?

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Прошу нікого не сміятись з цього дурненького питання адже в цій темі воно не останнє і людина тільки вчиться :)
    Vov4UK ти сам то як думаєш? Куди питання задавати? Розпитуй "всіх і вся" любими можливими шляхами - форум, аськи, телефони, гугл, сусід з капєйкою, майстер що робив двигун... більше спитаєш - більше будеш знати. Ця тема буде використовуватись для вирішення спірних для тебе питань та не зовсім зрозумілих тобі відповідей. Все. Фпірйот!
    Удачі.

7. Vov4UK

Vov4UK Початківець

VW Passat B3 GL 2.0 1991

То я мав на увазі у форумі, але всьо ок, типу тема моя шо буде незрозуле то питатиму.

8. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

Шановні одноклубники, маємо чудовий шанс виховати клубного автомеханіка,якого так бракує, допоможіть чим можете, типу література, старі мотори, ключі і інші засоби для ремонту, ну і ясно пару рублів тоже не зарадять типу для поступлення в ,Політех і стажування за кордоном.

9. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .

Привіт.
    Приїзди у Львів - гольф 2 і Т2 допоможу вивчити.
    Пасат зрідні Г2.

10. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411

Это все прикольно!!!!И я наверно что обееми руками и ногами за!!!!:-D
    Вот только такой вопрос парень живет в Новояворовске,и ты будеш к нему туда ездить:?::-D:?:

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Ты не просек всей фишки, чувак! У мастера будет мобильная мастерская и работать только по вызову

12. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411

Это не плохо!:-DТогда вопрос?Где он будет производить ремонт той или иной машины???:?:

13. Vov4UK

Vov4UK Початківець

VW Passat B3 GL 2.0 1991

Шановні клубівці. Всім дуже дякую за підтримку. Я зарядився ентузіазмом і вйо по автосервісах. І мої скитаня не пройшли дарма. Я влаштувався у місцевий автосервіс на заміну масла і фільтрів. Не буду дуже хвалитись але поки ні в кого скарг не було:). У вільний час ходжу до майстрів, дивлюсь шо вони роблять, питаю. Ще й пару гривень маю з того. Надіюсь що скоро відремонтую машину (нещодавно стукнув:sad: ) і може мене приймуть у клуб ваш VW. А наразі всім ще раз дякую.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)