Привіт шановні клубівці. Не буду розказувати свою історію закохування в автомобілі, так як то почалось ше дуже давно і не відпускає до сих пір, бо напевно у багатьох так само. Але так сталось, що ніяк не мав можливості залізти під капот навіть не свого а і чужого авто. І коли сусід виходив на подвір'я ремонтувати свої "копійку" то завжди відганяв мене, мовляв не дивись під руки а то врічеш. І ніколи не було ні в добрих знайомих, ні у друзів якогось коня шоби там поковирятися. І ось настав довгоочікуваний момент - купив Б3, ну поки за татові гроші, але купівлю машини, її обслуговування і користування довірили мені. На цьому щаслива історія мала б закінчитись, але дуже вже мені хтілось залізти під капот. І не зважаючи на те, найприємнішим звуком для мене було урчання двигуна, відкривши капот, я несподівано для себе зрозумів, що я м’яко кажучи як мінімум ламер. Не тому мій ентузіазм не пропав, давай думаю шось буду крутити вертіти, але ніц доброго з того не вийшло. Шось там поломав, завіз до майстра і він мені то за мінімальну плату налагодив, але суворо попередив шоби я не пхався до того в чому нуль. Було образливо, але так воно є. І так до суті. Де би то мені можна було б навчитися тих всіх примудростей. На сервіси не беруть. Отакі справи. І шо мені робити???
Відповідь: ДУЖЕ ТРЕ ПОМОГТИ І добре що не беруть. На свому треба вчитись ламати а не на чужому. А "незнайок" на сервісах і так задофіга, вони самі хочуть ламати а не щоб їм ще хтось допомагав!
Відповідь: ДУЖЕ ТРЕ ПОМОГТИ Звичайно - найкраще навчання - це практика. А вона є на сервісах. Щоб туди взяли потрібно десь піти повчитися. Є багато навчальних закладів, де навчають ремонту та обслуговуванню автомобілів. При бажанні можна знайти. Далі - поступаєш, вчишся, набиваєш руку на навчальних автомобілях. А потім ідеш працювати на сервіс. Сочатку простим майстром, потім старшим майстром і т.д. так можна доробитися і до директора сервісу. Головне щоб було бажання. А попит на хороших спеціалістів є завжди.
Відповідь: ДУЖЕ ТРЕ ПОМОГТИ Взагалі-то всі вчаться по мірі поломок думаю і ти так будеш. Ну якщо ди вже аж дуже хочеш то ось тобі: Нумеро уно Нумеро дуо Нумеро тре (відео 16-ти клапанного з цепною передачею) Читати по черзі. Коли в третій ссилці зможеш назвати всі елементи і принцип дії - рахуй екзамен першого курсу здав Після/під час прочитання 1-го і 2-го чекаєм питань То Адміни - думаю відяшку можна десь в ФАК на форумі прибити як на мене доволі цікава і інформативна.
Відповідь: ДУЖЕ ТРЕ ПОМОГТИ Я так і роблю Але то шо я щось відручу подивлюсь і закручу толку мало Додано через 1 хвилину то 200% Додано через 2 хвилини Всьо, мене нема - вчуся. Додано через 5 хвилин Дякую за хелп, і такий і моральний, а питання які будуть виникати в мене, то їх куда?
Відповідь: ДУЖЕ ТРЕ ПОМОГТИ Прошу нікого не сміятись з цього дурненького питання адже в цій темі воно не останнє і людина тільки вчиться Vov4UK ти сам то як думаєш? Куди питання задавати? Розпитуй "всіх і вся" любими можливими шляхами - форум, аськи, телефони, гугл, сусід з капєйкою, майстер що робив двигун... більше спитаєш - більше будеш знати. Ця тема буде використовуватись для вирішення спірних для тебе питань та не зовсім зрозумілих тобі відповідей. Все. Фпірйот! Удачі.
Відповідь: ДУЖЕ ТРЕ ПОМОГТИ То я мав на увазі у форумі, але всьо ок, типу тема моя шо буде незрозуле то питатиму.
Відповідь: ДУЖЕ ТРЕ ПОМОГТИ Шановні одноклубники, маємо чудовий шанс виховати клубного автомеханіка,якого так бракує, допоможіть чим можете, типу література, старі мотори, ключі і інші засоби для ремонту, ну і ясно пару рублів тоже не зарадять типу для поступлення в ,Політех і стажування за кордоном.
Відповідь: ДУЖЕ ТРЕ ПОМОГТИ Привіт. Приїзди у Львів - гольф 2 і Т2 допоможу вивчити. Пасат зрідні Г2.
Відповідь: ДУЖЕ ТРЕ ПОМОГТИ Это все прикольно!!!!И я наверно что обееми руками и ногами за!!!!:-D Вот только такой вопрос парень живет в Новояворовске,и ты будеш к нему туда ездить:?::-D:?:
Відповідь: ДУЖЕ ТРЕ ПОМОГТИ Ты не просек всей фишки, чувак! У мастера будет мобильная мастерская и работать только по вызову
Відповідь: ДУЖЕ ТРЕ ПОМОГТИ Это не плохо!:-DТогда вопрос?Где он будет производить ремонт той или иной машины???:?:
Відповідь: ДУЖЕ ТРЕ ПОМОГТИ Шановні клубівці. Всім дуже дякую за підтримку. Я зарядився ентузіазмом і вйо по автосервісах. І мої скитаня не пройшли дарма. Я влаштувався у місцевий автосервіс на заміну масла і фільтрів. Не буду дуже хвалитись але поки ні в кого скарг не було. У вільний час ходжу до майстрів, дивлюсь шо вони роблять, питаю. Ще й пару гривень маю з того. Надіюсь що скоро відремонтую машину (нещодавно стукнув ) і може мене приймуть у клуб ваш VW. А наразі всім ще раз дякую.