Перестав працювати дверний кінцевик. Де можна взяти на шроті, чи може краше новий купити(може хтоць з цінами піджкаже). Чи нескладно самому поміняти?
Відповідь: Дверний кінцевик Відкрутив один самонаріз (або два, залежно якої дверки), розібрав, кінцевик почистив, зібрав, там нема чому ломатись. На крайняк поміняв пружинку або клєму, робота на 20 хв з перекуром для пятикласника.
Відповідь: Дверний кінцевик У Г3 немає саморізів на концевиках. Там всередині хитра комбінація з трьох контактних пластин та центрального "штиря", завдяки якому й відбуваеється замикання. Але для початку я згоден з Markell - розібрати та подивитись що з ним.
Відповідь: Дверний кінцевик знач у львові та кнопка для г3 разом з резинкою коштує 25 грн. а сама резинка для тої кнопки 20 грн. в магазині сигнал. знаю бо брав собі, думаю на гольф повинна бути така сама як в мене на полочці.
Відповідь: Дверний кінцевик Кнопка. При закриванні дверей вона натискається і світло у салоні тухне. Або тількі при натиснутих тіх концевіках сигналка стає на охорону без проблем.
Відповідь: Дверний кінцевик в мене теж з цим проблема. як це впливає на сигналізацію? скажіть а самому міняни варто,ніколи таким не займався.
Відповідь: Дверний кінцевик В залежності в якому стані кінцевик засох. Якщо в розімкнутому то сигналка при постановці на охорону буде сигналізувати що дверка не закрита, або навпаки буде думати що дверка закрита. В другому випадку ти коли знімеш машину з сигналки і сядеш в неї через цю дверку (не рухаючи інших дверей) то сигналка вернеться на охорону ч/з ~30 секунд (якщо не заведеш машину перед тим). Але в якому б не було при вскритті дверки сигналка волати не буде. Роби сам, якщо ниасилишь - тада са сервіс.