Нещодавно виникла така проблема: коли їдеш по дорозі і як попадаєш в яму чи ше якусь нерівність відкривається передня дверка водія! Шо з цим робити, поїхати хай відрегулюють замок чи його треба міняти? Може в когось була така проблема порадьте шо робити!
в мене була подібна проблема на Б4 - замок чіпляється за металічний штир, на якому є ще прокладка - вона була відсутня, метал стертий - купити на шроті таку штуку, не покоцану - і проблема має вирішитись.
Дверний замок на Борі Трошки не в тему, але щоб багато тем не створювати то напишу тут. Вчора помітив таку штуку: коли закриваєш машину з пульта або ключом то всі замки на 4-х дверях закриваються без проблем. Якщо сидиш в машині і блокуєш всі двері то одна дверка блокується а потім зразу ж розблоковується. Які в кого думки з цього приводу? Сам замок глючить чи панель керування склопідіймачами і замками? Дякую!
По темі, але інше питання. Було в мене колись таке - якщо на водійській двері я блокував двері ричажком, то автоматично блокувалися всі інші двері (центральний замок). Відповідно коли витягував ричажок, всі інші двері також розблоковувалися. Потім ставили мені іншу сигналізацію і цю функцію якось забрали, пояснивши що на місце це поставити в них руки криві. Залишилась ця функція тільки на брелку сигналізації і ще коли ключем закриваєш відкриваєш. Брелок не спрацьовує на відкривання, поки мотор включено, тільки на закривання. Автоматичне блокування при заведенні виключено. Може хтось знає чи то в самому замку щось відключили чи то тільки в сигналізації треба шукати це. Але ключем то ця функція спрацьовує. До речі, можу дати чорну мітку тим "майстрам", щоб інші не попадали до них. Вони мені два дні ставили ракушки сигнальні і не могли дупля дати, чому ракушки, як їх прикрутити, перестають давати чистий звук. Ну то лірика. Цікавить по темі питання може хтось знає.
Швидше за все в самій сигналці треба дивитись. Почитай уважно в паспорті всі можливості твоєї сигналки. PS Почувши таке я б з ними навіть не став розмовляти, не кажучи вже про якісь роботи. імхо
Дякую за відповідь. Майстри так звісно ж не казали Назвали тисячу інших причин, в т.ч. і те, що мені того не треба буде. Я тоді погодився на це. А зараз бачу треба, але до них не хочу їхати більше. Якщо для них є проблемою ракушки правильно поставити, то про що інше з ними говорити... В сигналці в документації шукав, не знайшов. Але я думаю якщо ключем можна відкрити одночасно всі двері, то мабуть треба шукати якийсь контакт на блокіраторі дверей, може щось від'єдналося. Може хтось знає стикався з таким? Наперед вдячний.
Сигналка штатна чи ні..? Якщо штатна і машина з САN шиною то так запрограмована система...( з помилкою, яку треба виправляти). Якщо нештатна і нема САN шини то скоріше всього проблема механічного типу .... треба провіряти і змазувати .
Поміняв я ці штирі але проблема не зникла, двері на ямі дальше відкриваються, не так часто але відкриваються. Я так зрозумів шо то сам замок має виробітку, а може його можна якось регулювати? Бо коли запитав в магазині його ціну то прозрів, та ще треба заказувати. Може хтось запропонує за приємліму ціну, потрібен на пасат б3 замок лівої дверки, є центральний замок