У мене golf2 1.8 16v kr Допоможіть електро-схемами номерами ел.блоків управління цим двигуном Можливо в когось є електропроводка в ориг. для цього двигуна Дякую
Ні номеру незнаю. В горі з права є: Ласкаво просимо, КРоман. Поки Вас не було, з'явилося *** нових дописів Ваші останні відвідини: Нині о **:** Приватні повідомлення: * нових, всього **. Інтегрувати акаунт з OpenID Ось те що виділене червоним, то і є ваші ПП. Коли є нові листи то надпис вроді інший. Щось типу "Що нового" чи якось так П.С. Для дякую. під повідомленнями є кнопочка "+/-"
Добру справу робиш. треба би в клубі якусь спеціалізацію зробити.. як би зайнявся електросхемами... в сенсі зробити доступну базу ходових схем на ходові машини. Не кожен може чи ЕЛЬЗу чи Толеранс качнути . ... та й кожному не потрібно всієї бази. А окремі куски схем часом можуть сильно помогти тим у кого руки прямі. Якось би систематизувати самі ходові і вибрати якийсь формат чи ПДФ чи формат малюнку щоб легко можна було на форумі розмістити, а може і якийсь свій FTP зварганити. І тоді всі кому тре якусь схему до тебе. Олег РАЗОР міг би з ЕТКИ номера деталей кидати ... хтось інший ще щось би робив.... а в сумі .... як то кажуть "гуртом і дідька легше бити""
Загалом з Толеранс можу поробити загальні схеми для найпопулярніших машин (Поло, гольфи, Пасати...). Також, ще б сказали які найпопулярніші двигуни в них, тоб і для них зробивб схеми, і в *.pdf чи в архівах з *.jpg викинув б у нашу бібліотеку. А мож і наш адмін для таких потреб і фтп б якесь підняв Але на це час тре, то вже з лютого сяду за це.
пропоную створити окрему тему і перенести туди це обговорення. для початку нехай всі накидають моделі двигунів авто, які їм потрібні щоб завжди оперативно можна було тут знайти. почну я. отже 1996 passat b4+AGG+abs+акп
До діагностики ще не дійшов, оскільки немає блока управління ХХ і проводки до нього. Думаю це важливо. Допоможіть його номером.
Краще з ЕЛЬЗи..... вони точніші. Толеранс дає загальні - універсальні - типові схеми. Автодата теж дає типові схеми. А Ельза дає конкретні схеми по моделі то треба в ЕТЦІ шукати.... є онлайнові ЕТКИ, або в ЕХІСТі подивись... вони теж ЕТКУ використовують. А КР діагностується тестером там електроніки мінімум.... основне механічний вприск.
Ел. блок ХХ найшов. Підключив згідно схеми від lion13 за яку дякую. ХХ працює. Також дякую ти хто приймав участь в обговорені і Олегу.М за допомогу. Тему закриваю.
На здоров'я, але тема не розкрита Роман, дай народу інфо до кінця про той блок ХХ А саме, дай його оригінальний номер та фото бо не маю часу знову лізти під панель, розбирати щоб фоткати...
811907384 - 5da005155-00 та 321906263 В - 0280800042 (043) який з цих блоків на запалювання а який на ХХ