двигун 1.8 16v kr

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем КРоман, 16 січ 2013.

1. КРоман

КРоман Початківець

GOLF2 KR
    У мене golf2 1.8 16v kr
    Допоможіть електро-схемами номерами ел.блоків управління цим двигуном
    Можливо в когось є електропроводка в ориг. для цього двигуна
    Дякую

2. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
  3. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Є
    читай приват

4. КРоман

КРоман Початківець

GOLF2 KR
    Дякую.Оригірального номера блока А26 на схемі не знаєте?

Останнє редагування: 17 січ 2013
  5. КРоман

КРоман Початківець

GOLF2 KR
    Дякую. В користуванні форумом новичок, не можу знайти приват.

6. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Ні номеру незнаю.
    В горі з права є:
    Ласкаво просимо, КРоман.
    Поки Вас не було, з'явилося *** нових дописів
    Ваші останні відвідини: Нині о **:**
    Приватні повідомлення: * нових, всього **.
    Інтегрувати акаунт з OpenID

Ось те що виділене червоним, то і є ваші ПП. Коли є нові листи то надпис вроді інший. Щось типу "Що нового" чи якось так :)

П.С. Для дякую. під повідомленнями є кнопочка "+/-" ;)

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Добру справу робиш. треба би в клубі якусь спеціалізацію зробити.. як би зайнявся електросхемами... в сенсі зробити доступну базу ходових схем на ходові машини. Не кожен може чи ЕЛЬЗу чи Толеранс качнути . ... та й кожному не потрібно всієї бази. А окремі куски схем часом можуть сильно помогти тим у кого руки прямі. Якось би систематизувати самі ходові і вибрати якийсь формат чи ПДФ чи формат малюнку щоб легко можна було на форумі розмістити, а може і якийсь свій FTP зварганити. І тоді всі кому тре якусь схему до тебе. Олег РАЗОР міг би з ЕТКИ номера деталей кидати ... хтось інший ще щось би робив.... а в сумі .... як то кажуть "гуртом і дідька легше бити""

8. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Загалом з Толеранс можу поробити загальні схеми для найпопулярніших машин (Поло, гольфи, Пасати...). Також, ще б сказали які найпопулярніші двигуни в них, тоб і для них зробивб схеми, і в *.pdf чи в архівах з *.jpg викинув б у нашу бібліотеку. А мож і наш адмін для таких потреб і фтп б якесь підняв :)
    Але на це час тре, то вже з лютого сяду за це.

9. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    пропоную створити окрему тему і перенести туди це обговорення. для початку нехай всі накидають моделі двигунів авто, які їм потрібні щоб завжди оперативно можна було тут знайти. почну я. отже 1996 passat b4+AGG+abs+акп

10. КРоман

КРоман Початківець

GOLF2 KR
    До діагностики ще не дійшов, оскільки немає блока управління ХХ і проводки до нього.
    Думаю це важливо.
    Допоможіть його номером.

11. kym

kym Аксакал

a 100
    Краще з ЕЛЬЗи..... вони точніші. Толеранс дає загальні - універсальні - типові схеми. Автодата теж дає типові схеми. А Ельза дає конкретні схеми по моделі
    то треба в ЕТЦІ шукати.... є онлайнові ЕТКИ, або в ЕХІСТі подивись... вони теж ЕТКУ використовують.
    А КР діагностується тестером там електроніки мінімум.... основне механічний вприск.

12. КРоман

КРоман Початківець

GOLF2 KR
    Ел. блок ХХ найшов. Підключив згідно схеми від lion13 за яку дякую. ХХ працює. Також дякую ти хто приймав участь в обговорені і Олегу.М за допомогу.
    Тему закриваю.

13. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    На здоров'я, але тема не розкрита
    Роман, дай народу інфо до кінця про той блок ХХ
    А саме, дай його оригінальний номер та фото
    бо не маю часу знову лізти під панель, розбирати щоб фоткати...

14. Pomaxaxa

Pomaxaxa Новачок

Джета
    811907384 - 5da005155-00 та 321906263 В - 0280800042 (043) який з цих блоків на запалювання а який на ХХ

15. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Не полінувався, зробив фото блоку:[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

16. Pomaxaxa

Pomaxaxa Новачок

Джета
    Олег М дуже дуже дуже дякую :drinks:

17. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    На здоров'я, але в мене тепер тахо перестав працювати, вимушений ще раз панель потрошити. блін!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)