двигун дуже погано працює

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем bodia, 23 лип 2008.

1. bodia

bodia Active Member

VW passat 1.8мi(ABS) 1993
    в мене passat b3 1993 р.в 1.8 мі. Купив з голландською газовою установкою necam, вона погано працювала (запах газу в салоні), замінив газовий редуктор на італійський. Після заміни редуктора на бензині дигун сильно троїть не можливо їхати, але якщо зняти клему з акумулятора на 10мін починає нормально робити.Але з часом знов глючить. Що це може бути? може коли ставили новий редуктор щось зацепили, або він несумісний з остальними приборами nicam.Підкажіть де у Львові можна то зробити?

2. ArniXXX

ArniXXX Active Member

VW Passat B3 1.6 Бензин 1990
    Відповідь: двигун дуже погано працює

Може мене зараз заклюють спеціалісти, але мені навіть самому цікаво чи то правда. Не знаю чи то міф чи правда, кажуть що в цих машинах компютер має встроєну программу адаптивності. Тобто машина в буквальному розумінні привикає до пального і навіть до водія. Якщо різко змінити тип палива, то машина яка адаптувала свою роботу під старий вид палива,на новому деякий час може показувати фокуси. Так воно чи ні, може експерти скажуть.

3. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Теж таке чув.
    Чекаємо клювателів :)

4. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Роби так і надалі, і точно спалиш мозги на моноінжектор, хоча я думаю шо їм вже кирдик, бо так стається в 90% випадків зняття клеми з акум. на працюючій машині. А ше є дуже великі шанси спалити генератор і попалити проводку.

5. bodia

bodia Active Member

я знімав на непрацюючому двигуні

6. IGORA

IGORA Новачок

VW passat B3 1.8 1993

Треба гнати машину в Польщу, там кажуть сильні спеціалісти по некамах, а може зняти ту установку нафіг і не морочитися!!!!!

7. bodia

bodia Active Member

igora ти вмієш зняти? якщо так, то я до тебе приїду. Де ти живеш?

8. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Це міняє ситуацію. Значить в тебе є якась помилка (лямбди, ДПДЗ або ДТОР). Після обнулення нормально, потім знову помилка записується в пам*ять і система переходить в аварійний режим.
    Як варіант, знаю шо при установці ГБО майстри люблять лізти в мозги і ншосьб там підпаювати-кидати якісь перемички (під інше октанове число і кут запалювання). Поїдь туди, де його ставили, хай скажуть шо вони там наколхозили, або візуально подивись на блок управління моніком на предмет лєвих дротів, слідів вскривання корпуса і врізок.

9. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Сорі за оф, але як машина може адаптуватися до водія?

Тобто чи правильно я розумію, що якщо людина рік їздить їздить спокійно і тисне не більше 50% газу, то при критичному обгоні і натисканні повного газу машина далі буде тупо розганятися?

10. bodia

bodia Active Member

шо таке ДПДЗ або ДТОР

11. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

шукай тут

12. bodia

bodia Active Member

Sorry - no matches. Please try some different terms.
    то всьо шо я знайшов

13. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=2290
    тут
    а модерам мінусадин за то, шо не перенесли в ФАК, або не закріпили в підкапотному або не зробили іншого загальнозрозумілого способу ознайомитись з даною темою, над якою Пол, я і купа інших людей довго працювали, шоб в нових людей не виникало лишніх запитань.
    Можете мене банити, але це НЕЗАЧОТ!
    ДТОР-датч. темп. охолодж. рідини, в твому випадку той з них, який дає інфу на блок керування моніком, а не той, шо на приборку чи вентилятор.
    ДПДЗ=датчик положення дросельної заслонки, на нього фішка біля самої ДЗ, на блоці моніка.

14. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

зроблено.

15. ArniXXX

ArniXXX Active Member

VW Passat B3 1.6 Бензин 1990

Та звідки я знаю. Ляпнув хтось, мені запамяталось. От аж цікаво стало запитати у когось хто знає тонкості мозгів машини.

16. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

А там нема ніяких тонкощів, принаймні у машин тих років. На моторах Б3-Б4 пасатів і г2-Г3 мозги взагалі курячі.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)