Двигун, кап.ремонт чи купити інший?

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем barabashka86, 24 гру 2015.

1. barabashka86

barabashka86 Active Member

VW B3 ABS 1.8
    Двигун ABS 1.8 застукав. Майстер говорить що потрібно кап ремонт робити. детальніше покаже розбирання. Ось сиджу і думаю, робити кап.ремонт 5-10тис. грн. чи купити інший двигун (знаю що кіт у мішку).

2. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    5-10 тис грн - то щось і не дорого ніби. Колись чув що капремонт був 500-700 доларів, але може то як який ремонт. Якщо плануєте ще дового їздити тим пасатом - то я за ремонт. Колись попередній власник зробив капремонт двигуна на моєму гольфі - я йому ще досі вдячний )

3. barabashka86

VW B3 ABS 1.8
    5-10 це попередньо, без розбирання. а як завжди розбирання може внести свої корективи.

4. fusi0n

fusi0n Active Member

Passat B3 Variant 1992 АFN@~150HP
    Passat B4 1994 1Z@112HP
    Sharan 2001 AYL@204HP
    Лучше донора найти и переставить. Я бы под это дело 2Е взял

5. barabashka86

VW B3 ABS 1.8
    і скільки він обійдеться 20-30тис??

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Зараз трудно найти такі б/у двигуни в доброму стані... все таки купа часу і кілометрів пробігло з моменту їх випуску. з/ч потягнуть десь 3-4 тис...і робота теж 3-4 тис. В 7тис мав би вкластись, якщо не поцарапані циліндри і не тре гільзувати

7. Exoto

Exoto Місцевий

Passat B5
    згідний.
    така ж халепа в друга на вектрі а, там 1.6. Вирішили таки капіталити. Нині здається завели, суто запчастини вийшли 300 дол

8. sashaglobin

sashaglobin Active Member

Passat RP 89'
    Якщо треба в мене є нормальний RP! Львівський Volkswagen Клуб
    По ціні домовимся 100%, актуальні фото двигуна я тобі скину.

9. barabashka86

VW B3 ABS 1.8
    а по відео,точно ремонт чи можливо ні???
    ну 370 це вже не дуже нормальний. мій 390 і на відео симптоми. тому гарантії що Ваш проходить довше.нема.

10. dmsamoilov

dmsamoilov Новачок

Volkswagen Golf
  11. barabashka86

VW B3 ABS 1.8
    по Черкасах нічого нема.

12. sashaglobin

sashaglobin Active Member

Passat RP 89'
    згоден, як ти сам написав кіт в мішку) але ж я не прошу за нього ціну як на розборках) на рік-два вистачить точно, дивлячись як їздити) а цей мотор на 150 тисячах проходив ще ТО в германії в 99 році) і досі в одних руках)

13. vwiskasha

vwiskasha Місцевий

vw passat b2 syncro
    audi s4 c4 2.2 turbo
    vw scirocco 2 tropic
    пробіг не говорить про стан двигуна.

• Подобається Подобається x 2
  14. barabashka86

VW B3 ABS 1.8
    сьогодні зняв головку, дуже цікаво було самому побачити в чому може бути причина поломки. Падіння потужності і відсутність реакції на відключення свічок зумовлена прогоранням прокладки ГБЦ між першим і другим циліндром, кусок 7мм був відсутній. Розібрав повністю ГБЦ в пошуках того, що могло стукати, але так нічого і не знайшов. Зеркало в циліндрах ідеальне, самі поршні теж без ніяких пошкоджень, люфт поршні в циліндрі всюди однаковий і мінімальний, при опусканні поршні і натисненні на нього ніяких посторонніх звуків і люфті нема. Ось тепер думаю що робити? Купити прокладки, замінити і ставити чи ..... які ще є варіанти?

15. kym

kym Аксакал

a 100
    Міряй циліндри нутроміром і якщо в межах допуску то міняй тільки прокладку і не рухай заводської збірки ЦПГ.

16. barabashka86

VW B3 ABS 1.8
    якби ж він був. міряв штангельциркулем, показує всі однаково, 81

17. kym

kym Аксакал

a 100
    штангелем ти десятки не злапаєш - допуск по зносу десь 0.1- 0.15 не більше --- це приблизно. Точно тре подивитись по ЕЛЬзі на конкретно цей двигун

18. barabashka86

VW B3 ABS 1.8
    Підкажіть,чи потрібно міняти болти ГБЦ ? Якщо поставлю старі то що може відбутися поганого? На жигулю ніколи їх не міняв і все гуд було.

19. barabashka86

VW B3 ABS 1.8
  20. kym

kym Аксакал

a 100
    Міряй довжину болтів ті які найдовші міняти. Тільки там знову десятки тре лапати

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)