Двірник

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем MARTINI, 22 гру 2008.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    У мене один двірник став погано очищати скло. На швидкості більше 70 він взагалі чудесним чином пролітає над краплинами води, які накопичуються на склі, навіть не зачіпаючи їх. На меншій швидкості воду скоріше розмазує, ніж витирає. Тобто двірник погано притискається до скла. Яким чином збільшити силу притискання? Коли було зовсім зле, то я трошки вигнув його в сторону скла , воно помогло, але не на довго.

2. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    Може вже пора змінити самі щітки?
    А якщо вони в нормі.... тоді скоріш за все розтягнулася сама пружина,яка знаходиться в корпусі ричага дворніка :)

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    от власне, то треба міняти саму пружину чи може весь той вузол? чи може без заміни якось лікувати (типу вкорочення пружини)...

заміна щіток - це перше, що я зробив, коли почала проявлятися ця проблема :)

4. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Думаю, що вкороченя пружини має допомогти. При цему збільшиться сила прижимання і якщо поставив нові щотки, то повинно бути гуд!

5. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    Моя думка - міняй цілий ричаг двірника. Так думаю з таких причин :
    1. нема геморою з встановленням
    2. колись сам бавився з тою пружиною, добавився до того що при сильному боковому вітрі (на вул Луганській )мені зламало цілий ричаг..... хоч може поломка була викликана іншими факторами

6. Хат

Хат Active Member

VW Corrado G60
    Ппідігни сам тримач двірника. Подередині там де вже йде тільки плоска пластина. Правда при цьому тримаці двірників вигнуться, але терти буде краще.
    В ідеалі потрібно їх міняти, бо ослабла пружина.
    Саму пружину помвіняти дуже проблематично Хоча і можна при наявності спец. інструменту.
    Ідь на розборку, та шукай машину посвіжіше, не забуль поміряти довжину та діаметр шліців у отворі.
    Яке вкорочення пружини?? ЇЇ хтось в руках тримав??? Цю сталюку????

я собі підібрав з Сеата якогось, стали як рідні.

Останнє редагування: 22 гру 2008
    • Подобається Подобається x 2
  7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    мабуть прошвирнуся про шротах, тримач двірника вже гнув, скоро буде півмісяцем стояти :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)