в когось таке було? фішка шо часом включаються і інші режими - в залежності від погоди... може то релюшка? Тревел - твій Петро релюшку може привезти?
Відповідь: Двірники працюють тільки в найшвидшому режимі! шо робити? Спробуй звернутися з письмовою заявою в ЖЕК :P
Відповідь: Двірники працюють тільки в найшвидшому режимі! шо робити? в мене в аналогічному трафунку на Джетті то була здохла релюшка, довелося замінити зі шроту за 20 грн.
Відповідь: Двірники працюють тільки в найшвидшому режимі! шо робити? а адмін офтопить!!! питання вирішено - Петро продав матьору нову релюшку за 28 грн - в суботу поставлю. Мартіні закрий тему бо то зара адміни нафлудять
Відповідь: Двірники працюють тільки в найшвидшому режимі! шо робити? адміни не флудять, а дають конструктивні поради... зараз я подякую за таку пораду, хіхі.:idea:
Відповідь: Двірники працюють тільки в найшвидшому режимі! шо робити? В мене колись була така трабла, але причину знайшов не в релюшці, а в щітках самого моторчика одна з трьох підвисла і не діставала до колектора. Розрухав її і весь ремонт. Якщо реле не допоможе спробуй. Роботи на 20 хв. УДАЧІ НА ДОРОГАХ!