дзеркала

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем dimburiy, 25 вер 2008.

1. dimburiy

dimburiy Новачок

VW Golf V 1.9 TDI
    Привет всем. Я еще новичок но не надолго:) Можете подсказать - как то сам не знаю как, включилась функция синхронной настройки зеркалов (тоесть когда настраиваю левое то и правое играет) в книжке прочитал что есть функция показа бордюра при включенной задней передаче, а описания как попасть в меню настроек нет. Может ктото знает как настроить??? а еще хочу чтоб закрывалась при скорости больше 15 км/ч. подскажите пжлста.

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Відповідь: дзеркала

А може щоб на швидкості 120 капот відкривався?

3. OKus

OKus Початківець

Golf GTI DSG mk5

Якшо у Вас є книжка по експлуатації то в книжці 3.1 Органи управление і оборудование, на сторінках 23,27,79 повинна бути вся ця інформація. Якщо нема то потім можу викласти фото.

Я так зрозумів що малось на увазі закриття ц.з. після досягання швидкості 15км/год.

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Тю, а я вирішив, шо це дальше про дзеркала :)

5. OKus

OKus Початківець

Golf GTI DSG mk5

Такі настройки можна зробити самому тільки якщо є бортовий компютер MFA Plus !!!
    Інакше потрібно їхати на сервіс.

Додано через 52 хвилини
    [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  6. dimburiy

dimburiy Новачок

VW Golf V 1.9 TDI

Огромное Спасибо за ответ. К сожалению компьютера нет, значит придется ехать на сервис!

7. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038

А ще краще на з'їзд! ;-)

8. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

всьо я очу гольф 5, або хоча б зеркала від нього

9. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005

Цікаво чи в мене можна активізувати закривання дверей при шв.15км. Хто знає?

10. ярик

ярик Місцевий

jetta c

Дивлячись яка в тебе стоїть сигналка,наприклад в мене це можна активувати при її допомозі,але я її не використовую,а коли в дальшу подорож на заднє сидіння забирається моє ча(у)до-завжди закриваю за допомогою брелка!

11. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005

В мене є кнопка штатна на дверці яка закриває всі двері і багажник, але деколи забуваєш на неї натиснути, а вот в автоматі це прікол в знайомого на фіаті є такий прікол дуже зручно.

12. ярик

ярик Місцевий

jetta c

Згідний що це не тільки зручно а й необхідно!В старіших машинах таких функцій нема(виключення - 5-ти дверні гольфи (і не тільки)з регульованим заднім замком,але вони передбаченні багатьма виробниками сигналок задля безпеки дітей!

13. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005

Я так розумію треба їхати на сервіс де є комп і підключати авто, а майстрові пояснити що я хочу?

14. Spinogrizik

Spinogrizik Active Member

passat b6
    шось я не розібрався зі своїми дзеркалами , напено немає такої функції в мене :shout:

15. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    безпечніше і зручніше -- закривання ЦЗ разом з поворотом ключа запалення. на світлофорах ніхто двері не відкриє і тебе з машини не викине... або просто не забере твою сумку...

ця функція ставиться разом з сигналкою. не обов'язково її мати в базі...

16. Siko

Siko Active Member

1
    НЕ обовязково має бути в "базі", але в Борі Адріана є така опція.
    Якщо на водійських дверях є кнопка управління ЦЗ, то можна включити через бортовий компютер.
    Мені включали на Алексі (при 20 км/год закриває двері), але то можна зробити на любому сервісі, де є комп. діагностика...

17. Spinogrizik

Spinogrizik Active Member

passat b6
    хто шарить як включити шоб дзеркала опускались при задній передачі , і буде на зїзді! Машина Б-6

18. crazyvirus

crazyvirus Новачок

Tiguan
    може хтось чув чи можна увімкнути в бортовому компі функцію зміну кута нахилу дзеркал заднього виду привключені заднього ходу

19. kym

kym Аксакал

a 100
    Можна, якщо є функція памяті дзеркал... дивись свою документацію, або дай свій VIN хлопцям на форум щоб пробити заводську комплектацію(найди пошуком хто це робить)

20. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Можна, точно знаю, що така функція є на Туарегу, за Тігуан - хоч вбий не памятаю, але простий спосіб перевірити - задзвонити на Алекс

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)