сьогодні при святі зі мною сталась така одна неприємність, врезультаті якої постраждала права задня фара, крило і та "панель" що йде під багажником. Фару то ясно що тре шукати нову, а з крилом не знаю що робити, грошей і так мало, а тут (((, можливо можна буде його не дорого реставрувати, чи це буде дуже кидатися в очі?? Підкажіть як буде краще, хто пробував шось подібне рихтувати П.С. чомусь не хоче викладати фото сюди.
думаю можно вытянуть этот кусочек но это будет не дёшево и много шпаклевать и тереть. эта канавка вдоль машыны это жжэсть, я себе канавку на гольфе тёр-вынос моцка. вварить кусочек будет проще и дешевле.
Краще відрихтувати - дешевше буде. Фара є в Ігора на Липинського. Маєш бажання можеш під*їхати на Б.Хмельницького 106, будеш знати точно що як і дочого.
все залежить від того, чи машина буде в тебе ще довго, чи через тиждень другий на базар поженеш. Думаю розжовувати не потрібно
машина купувалась 1.5 року назад, і продаж не планується найближчим часом, з одної сторони грошей зараз голяк, а з другої хочеться щоб все стало я к було... багажник не закривається((( Шкода машинки((( скільки тре збирати грн приблизно, на середній по якості ремонт?
в Києві півтора роки тому були нові Тайвань по 150 грв, на вигляд нічого, але "HELLA" не написано.....
Багажник в себе сам витягував з допомогою буксировочного тросу і другого автомобіля. Трос складав в двоє. Один кінець за крюк/кліпсу авто, другий за той шпіцик за який замок багажник а зачіпляється, і тягнеш в потрібну сторону. А щоб мятину заробити то по хорошому конєчно тільки поварка.
Якщо добре пошукати - фара на Джетту коштує 10 у.о. в мене були, поки нема. Може до того моменту, як зробиш авто і буде п.с. Судячи з фото - то в тому місці, що видно, там потягнутий метал. вистукати - не вистукаєш, а якщо щось і получиться - то метал "має пам*ять" і в тому місці через деякий час почне лопати шпаклівка і знову крутити його. Найкраще - це до кузовщиків. Вони по ходу розріжуть болгаркою те місце, вистукають, а потім заварять і страху нема.
Так у вас в Тернополі офігєнний шрот є по німцях, на виїзді з Тернополя в сторону Мишковичів, Дружби, там ще форд сієра підвішаний біля дороги стоїть. Заїдь поцікався.