Відповідь: ebay.de Ох... Як людина яка там добру купу грошей стратила розкажу )) Вобщім процедури купівлі різні бувають.. Звичайно основне - це зареєструватися, і якщо це аукціон а не тільки продаж - вчасно поставити найвищу ціну. Прроцедура ніби то проста - але, як правило всі торги йдуть в останні 20-10 секунд... Далі треба мати або чекову книжку, або рахунок Пейпал, для якого, знову ж таки треба мати кредиту/дебітну карточку... Як воно в Україні діє - не скажу, бо бавився цим за кордоном. Але знаю, що переказ коштів через вестрен вважається сумнівним. Через пейпал взагалі все дуже просто - переводиш гроші на рахунок продавця - і той практично одразу бачить їх надходження і відсилає... При купівлі уважно дивишся скільки коштує доставка, якшо потрібно - списуєшся з господарем - і він тобі відписує вартість персилки в Україну. Хоча в більшості - я так розумію - це не вітається... Краще шукати знайомих в Німечині, чи де ти там купуєш, і відсилати на їх адресу, щоб вони далі переслали на вкраїну. Знову ж таки - потрібно уважно перевіряти якість отриманого товару, - теж бувають пріколи... Біда ібею у вартості пересилки - інколи вартує більше ніж сама річ (( В Україні пару раз виходив (ще були бабки на пейпалі) - але пересилав через добрих знайомих...
Відповідь: ebay.de так в мене як раз найбільша проблема в доставці... і як мені переписуватись з продавцем німецької я не знаю перекласти я перекладу за допомогою програм а як мені шось написати.....
Відповідь: ebay.de проблем з цим є декілька. Одна із них - це те що ти не можеш перевірити якість того чи іншого продукту, наприклад механізм зуму фотоапарата чи стан батарей ноутбука, це також лотерея у разі виграшу на аукціоні. Якщо казати за машини то хто зна чи вона не почне брати масло через 5 000 км (є такий реальний випадок)
Відповідь: ebay.de Лотерея... Дивися відгуки про продавця - досить хороша штука, поки що не підводила, нею, як правило, дорожать! Якщо багато і більшість позитивні - то можна.
Можна, але сумніваюсь щоб хтось з наших купляв. Процедура? Робиш ставки і купляєш. Як платити? - В основному про спосіб оплати домовляєшся з продавцями Доставка - ніхто не робить авто доставку... принаймні в Україну точно Але не розумію навіщо це тобі
там все по німецьки а я ніх фірштейн. напевно краще мати візу їхати дивитись на машину і тоді щось купляти щоб не лаханутись. з.і. а там є дійсно хороші екземпляри і за смішну ціну.... навіть знайшов собі донора на двигун за 300 євриків
Як то кажуть Гугл рулить за смішну ціну....??? Я тобі скажу що нема там ніц за смішну ціну. Ціна визначається в останні секунди аукціону. Хотів недавно там собі склопідйомники на своє поло купити... ага, щаз. Вони там коштують ще дорожче ніж в Польщі. Я був в шоці. Здавалось би там того барахла повно. А не тут то було. напевне а як ти його зібрався сюди перевезти? PS: шукай Поло (бажано з автоматом) 1994-1999. Піхло тобі все решта мені
подивися по цій ссилці і розшифруй мені що там написано в двох словах http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330403245040
в 2-х словах: навіть не думай 21 ставка вже зроблена До кінця аукціону 7годин 27хвилин 37секунд Ради інтересу подивишся за скільки ця тачка з молотка піде через 8 годин зайшовши по тій же ссилці. Ціна явно не буде 400 євро Нема там халяви, нема
торги закінчились на ціні 705 і думав що продана, важко розібратись в сторінці коли там ще й німецька мова
Хочу купити диски разом з колесами до закінчення аукціону залишилось 3 дня, 8 ставок по даному товарі вже зроблено. Хто реально може допомогти купити дану річ прошу кинути свої контакти в ПП
тут хтось колись пропонував привезти речі з allegro.pl, і ближче, і мова зрозуміліша, може і доставка дешевша буде. Може на і-беї є більше раритетів - не знаю, але як варіант...