Економайзер!

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем ROS, 7 лип 2011.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
  2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    З точки зору медицини, я собі важко уявляю як магнітом можна впливати на рідину?
    На частини домішок, присадок до палива - безперечно (вони намагнічені пристануть до кілець і піднімуть компресію ;) ... але з часом посадять мотор :sad:

• Подобається Подобається x 1
  3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Та це най**ка повна... Знаю одного чувака який купив таку через телемагазин, хоч ядовго переконував його не купляти тої хєрні...
    Поїздив 2 місяці, поняв шо економії 0... Розбив об асфальт і викинув... В середині були тіки 2 магніти самих звичайних по боках... По всім законам фізики воно нічо не дасть..

4. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    І я так думаю!!!!! А написано гарно!!!!
    Дякую за відгуки!!!!!!!!!!!111

5. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    мому знайомому таке подарували, у нього Лачетті 1.6. То за місяць розхід по трасі знизився на 1.5-2 літра, по місту - змін ніяких.

Принцип роботи полягає в тому, що намагнічені частинки палива на швидкості переміщаються з одного боку трубки в протилежний і так декілька разів тим самим краще перемішуючи суміш що подається в мотор.

П.С. результат 1.5-2 літра був на 95-му, на 92-му до 0.5 літра максимум

6. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    не думаю, що воно окупається, самий натуральний розвод, такого повно в неті
    а як варіант можна самому таке змайструвати і дешевше вийде

7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Та які нафіг намагнічені частинки палива???? чувак ти про шо?? о_О
    Звідки вони в паливі...

8. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Питання хто з ким перемішується. якщо то гівно стоїть на паливопроводі, то по ньому тече тільки бензин, який є практично однорідний. паливно-повітряна суміш утворюється після форсунок чи карба, а там його не поставиш.
    Лохотрон то все. ще на початку 90-х таке продавали. Чого Volkswagen такого чуда за 2 бакса по собівартості не ставить на свої авто щоб покращити економічність на 2 літра, а придумує всякі надскладні TFSI

Останнє редагування: 7 лип 2011
  9. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    ось звідки

10. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    тому, що в Європі - якісний бензин, де немає ні присадок, ні іншого мотлоху в паливі на яке можуть діяти ці магніти. Цей прикол продають тільки в країнах СНГ.

П.С. Я не рекомендую нікому це купувати, а висловив по даній темі те що знаю з практики.

11. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Не все паливо має такі присадки, особливо ті що можуть намагнічуватися ;)

Тай, коли люди кажуть що на трасі їм даний девайс допомагає економити а по місту ні, то лукавлять, адже склад палива на трасі і в місті однаковий, то і девайс мав би допомагати також...

12. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Я шукав великим магнітом невеличку гайку в траві. Магніт величезний, сильний, цвяхи тягне з 10 см. Але гайку не знайшов. То як таке мале може щось тягнути чи там стримувати з потоку бензину. Смішно.

13. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Самий наглий розвод. Важко повірити, що хтось ще ведеться. Може то свою якусь супер технологію придумати, буду багатий... до часу поки розкусять ))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)