З точки зору медицини, я собі важко уявляю як магнітом можна впливати на рідину? На частини домішок, присадок до палива - безперечно (вони намагнічені пристануть до кілець і піднімуть компресію ... але з часом посадять мотор
Та це най**ка повна... Знаю одного чувака який купив таку через телемагазин, хоч ядовго переконував його не купляти тої хєрні... Поїздив 2 місяці, поняв шо економії 0... Розбив об асфальт і викинув... В середині були тіки 2 магніти самих звичайних по боках... По всім законам фізики воно нічо не дасть..
мому знайомому таке подарували, у нього Лачетті 1.6. То за місяць розхід по трасі знизився на 1.5-2 літра, по місту - змін ніяких. Принцип роботи полягає в тому, що намагнічені частинки палива на швидкості переміщаються з одного боку трубки в протилежний і так декілька разів тим самим краще перемішуючи суміш що подається в мотор. П.С. результат 1.5-2 літра був на 95-му, на 92-му до 0.5 літра максимум
не думаю, що воно окупається, самий натуральний розвод, такого повно в неті а як варіант можна самому таке змайструвати і дешевше вийде
Питання хто з ким перемішується. якщо то гівно стоїть на паливопроводі, то по ньому тече тільки бензин, який є практично однорідний. паливно-повітряна суміш утворюється після форсунок чи карба, а там його не поставиш. Лохотрон то все. ще на початку 90-х таке продавали. Чого Volkswagen такого чуда за 2 бакса по собівартості не ставить на свої авто щоб покращити економічність на 2 літра, а придумує всякі надскладні TFSI
тому, що в Європі - якісний бензин, де немає ні присадок, ні іншого мотлоху в паливі на яке можуть діяти ці магніти. Цей прикол продають тільки в країнах СНГ. П.С. Я не рекомендую нікому це купувати, а висловив по даній темі те що знаю з практики.
Не все паливо має такі присадки, особливо ті що можуть намагнічуватися Тай, коли люди кажуть що на трасі їм даний девайс допомагає економити а по місту ні, то лукавлять, адже склад палива на трасі і в місті однаковий, то і девайс мав би допомагати також...
Я шукав великим магнітом невеличку гайку в траві. Магніт величезний, сильний, цвяхи тягне з 10 см. Але гайку не знайшов. То як таке мале може щось тягнути чи там стримувати з потоку бензину. Смішно.
Самий наглий розвод. Важко повірити, що хтось ще ведеться. Може то свою якусь супер технологію придумати, буду багатий... до часу поки розкусять ))