Специально для европейских встреч любителей VW и Audi на Вёртерзее, компания Volkswagen приготовила самый экстремальный вариант «гольфа» GTI, который был наделён 650-сильным W12-двигателем и на редкость специфической оптикой. Вслед за представленным чуть ранее шоукаром Audi TT Clubsport Quattro, «семейка» концерна Volkswagen решила порадовать фанатов европейских марок ещё одним, не менее эксклюзивным «перцем», которым на сей раз стал заряжённый до 650 лошадок концепт Golf GTI W12. далі http://steer.ru/archives/2007/05/22/003362.php
Відповідь: Ексклюзив від VW - Golf 5 GTI 650 horsepower вершина інженерії я десь бачив ролик про 600-сильний трековий гольф. Правда там було всього лиш 4 циліндри.
Відповідь: Ексклюзив від VW - Golf 5 GTI 650 horsepower вершина інженерії бомба! треба собі такий взяти!
Відповідь: Ексклюзив від VW - Golf 5 GTI 650 horsepower вершина інженерії Тю, та ти зі свого такий зроби... тобі ще трошки лишилось... там диски поміняти, двигло, ну і по мєлочам...
Відповідь: Ексклюзив від VW - Golf 5 GTI 650 horsepower вершина інженерії Файна цяцька, дизайн канає, а як з приводом на колеса. По ідеї для такого качка треба хочаб "syncro", або постійний повний привід.
Відповідь: Ексклюзив від VW - Golf 5 GTI 650 horsepower вершина інженерії Не получится Серийное производство такого автомобиля VW пока не планирует - это экспериментальный вариант. Разве что угнать со стоянки VW
Відповідь: Ексклюзив від VW - Golf 5 GTI 650 horsepower вершина інженерії Ні мені мій дуже подобається, нічого вже робити в ньому небудуЙ я хочу щеодну машину собі взяти!
Відповідь: Ексклюзив від VW - Golf 5 GTI 650 horsepower вершина інженерії ачому угнати можнапросто забрати!