Електрична схема VW Golf II 1.3

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Yur, 17 жов 2009.

1. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Потрібна повна електрична схема на Гольф 2, об'ємом 1.3. Може в кого є така, або хто знає де таку можна взяти??? Бо перешукав все що тільки можна і такої не знайшов, є різні схеми, але не повні і розкидані. Дякую.

2. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
  3. Yur

Yur Місцевий

привіт. Так цю маю теж, але там дуже мало по 1.3. Лише декілька схем. Там в основному по 1.6 і 1.8. Хіба що вони ідентичні, але навряд.

4. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    в мене аналогічна ситуація була. Схеми на ВВ - всі розкидані. я роздруковував все, потім вивчав, вчився їх читати і після того брався до роботи.
    різниця може бути по системі вприску. Тому на це звертай увагу. На мск я все нарив. так - все має бути те ж саме. головне двигуни не спутай))))
    це на Жигуляріса ел. схема обходиться однією сторінкою.

пі.ся Навіть книгу привозили мені, то там теж саме - все розкидано, але на кожному малюнку шукай цифру ( в легенді вона означає що це продовження схеми) і шукай аналогічну цифру на іншому листку. Щасти!!

• Подобається Подобається x 1
  5. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Я користувався тією що 47 мб(коли стояв карб), а для вприска незнаю чи щось підходить по тим схемам. Принаймі кращого я не знайшов!

6. Yur

Yur Місцевий

тобто, двигуни не спутай? По об'єму чи по вприску?

Так там ще й по роках різниця мабуть є. От наприклад в мене авто 89 р.в., на на одній схемі пише для двигунів 1.3 від 85р. на іншій до 87р. От і почалась путанина що конкретно нема для мого року, а якщо і є то "схема для двигателей об'емом 1.6 1.8 до 07.89" не думаю що вони сумісні з 1.3.

Що то має бути за цифра, щось не знаю де її шукати?

7. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    саме так. Бо можуть відрізнятись деякі вузли, вони можуть бути не значними але тебе це запутає і зіб*є з толку.
    ось тут дивись:
    пі.ся. А що саме ти хоч там робити?? на конкретно що тобі потрібно, може я десь бачив, пошукаю

Останнє редагування: 18 жов 2009
  8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Немає однієї єдиної правильної схеми. У мене була паперова книга + ПДФка + електронна система. Так от увесь час доводилось їх порівнювати і дивитись до своєї проводки щоб щось полагодити. У всіх 3-х джерелах були різні малюнки. Як приклад - перемикач двірників і його проводка - то ппц.
    Вобщем по кожному конкретному питанню тре дивитись окремо.

9. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Маю кольорову ПДФку по електриці гольфів. Схеми найкращі і найточніші які я бачив. Правда не памятаю як там з тими роками, але на мій 1985 все чьотко )

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    У нас з Yur проблеми додає те що машини 89-го (перехідний рік) тому плутанини купа.

11. Yur

Yur Місцевий

дійсно саме так! Але нічого, все таки маю деякі знання з електроніки то вже трохи легше.

12. Олександр

Олександр Початківець

VW Golf II GTI 1.3 1991
    Електросхема

Маю електронній варіант.Мій т.067 715 95 74.Закинь SMSкою ел.Адресу,вишлю.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)