та в мене не так працює як має бути....поставив проводку іншу...сам перевіряв її, розривів не має бути...і тепер потрібно щоб спеціаліст перевірив і відрегулював!
В Городку на черлянському е дуже хороший електрик. Знає про гольфи все, бо сам має гольфа. Рекомендую їхати до нього.
Блін ...... точніше можна... Двигун не так працює.... лямпочки не так світяться .... торморза не тормозять... дверка не закривається..... колесо спустило... Маю я електрика .......але з тебе про поломку щипцями треба витягувати. -------------------------------- Правильно поставлене питання половина відповіді
лампочки не так світять, щітки погано працюють, фари не працюють! мені просто потрібен хороший спеціаліст, який міг би зробити те що я йому скажи і перевірити решту, щоб не виникли неполадки!
Хочеш дам тобі номер електрика котрий мені поміняв всю проводку: робить акуратно, на совість, дає гарантію на свою роботу та щей знаходиться недалеко біля тебе? Якшо цікавить то звони
викладіть контакт або в приват напишіть його номер в Шевченківському районі Львова знаєте електриків?
може хтось знає хорошого електрика щоб поставив електро вікна за помірну плату бажано район Привокзальна,Цирк