Всім доброго здоров'я Підкажіть будь-ласка хто знає толкового електрика у Львові. Хочу ,щоб продзвонив мою машинку на предмет вентиляторів і генератора. Можна в особисту почту romador@rambler.ru Дуже вдячний
Знайшов. Доречі рекомендацію отримав від двох різних людей не знаючих одне одного. Обидва порадили Володю з Новознесенської 067 733 56 50. НЕ РЕКЛАМА! Записався до нього на понеділок. Відпишусь які враження
Знаю толкового електрика Миколу, він мені сигналку ставив на Гольфа. 067-960-21-01. Працює з виїздом до клієнта. Рекомендую!
Був у Володі на Новознесенській - враження найкращі. Оперативно знайшов те ,що два інших не могли. Конкретно вказав на проблему. Правда трохи дорогувато:
А які ціни на ремонт, розумію що справа випадку, але все таки, хоч би приблизні, от наприклад в мене г2 1.6 ТД , маю дуже дурнувату проблему ,коли сильно погана дорога і треба включити поворот, чи просто сильно трусануло, вмикаються двірники =) а враховуючи, що в мене ще й буква У висить то враження на оточуючих в гарний сонячний день, я створюю ніфіга не позитивне.