Де кнопочка, яка відкриває електролюк? Шукала в салоні-нема. Може, погано шукала? Хлопці, допоможіть!
Відповідь: Електролюк Ну, я думаю, шо в салоні погано шукала, навряд чи вона в багажнику може бути У мене кнопка на стелі, чуть правіше біля голови
Відповідь: Електролюк кнопка на стелі часто буває, але не забувай шо люк без запалення може і не працувати.
Відповідь: Електролюк Якщо до п'ятниці не знайду і не відкрию-приїду на з'їзд8-0Хлопці, бережіться дівчини на зеленому гольфі!
Відповідь: Електролюк О я візьму навсяк випадок інструменти може шось треба підремонтувати! може десь напруги нема.
Відповідь: Електролюк Може попередній власник заради стайлінгу заварив люк а кнопочку забрав ? :mrgreen:
мля, як не склоочисники, то електролюк. Сьогодні попробував відкрити люк (всю зиму був закритий), відкрив до кінця, відпустив кнопку, а він сам назад закрився, але якось неохоче і зявився зайвий шум в районі кнопки, де електродвигун. Але то ще не все, коли користуюсь склопідйомником зі своєї сторони - гасне лампочка на кнопці люка і щось там цокає і перестав працювати задній склопідйомник лівий (навіть підсвітка кнопки не працює) допоможіть... порадьте...
ооо. Тут тобі не поможем. Тестер електросхему і вперед все розбирати і по одній фішці відключати. тикатись тестером і тд