Електромеханічний підсилювач руля VW Caddy 2004г

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем smixotylka, 17 гру 2011.

1. smixotylka

smixotylka Новачок

VW Caddy 2004
    Не працює електромеханічний підсилювач руля(ЕПР). На панелі приборів загорілась червоним світлом контрольна лампа підсилювача (K161). ЕПР відказав повністю, на діагностиці зняли помилку і ЕПР працює та після 2-3-го запуска мотора знову відказує і знову загоряється контрольна лампа.
    Поможіть розібратись в даній ситуації, або порадьте толкових майстрів!Дякую.

2. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Оскільки машинка не стара, то я б на твому місці заїхав на Алекс.

3. smixotylka

smixotylka Новачок

VW Caddy 2004
    На алексі був сказали міняти повністю рульову рейку та все, що до неї належить, сказали що ремонту не підлягає.Я заїхав на інший СТО там помилку зняли на комп*ютері і я більше як 2 тижні їздив без поломки, пізніше знову зявилась та термін працювання все зменшувався і зменшувався, тому в Алексі розчарований і більше туда не поїду.Там сказали, що нічого з нею зробити не можна тільки нову рейку за 1300$, хоча й насправді то робилось я так розумію там має бути щось з контактами, бо тільки після заведження автомобіля виникає та не знаю на що дивитись.Порадьте толковий сервіс чи майстра, дякую!

4. under

under Новачок

Caddy 2.0sdi(BDJ), 2004
    Pruvit. $um vse zakin4ulos'? Maju podibny problemy. V4ora postavuv aku. Ne hotiv zavodutus', todi nakunylu drotu i prukyrulu, i os' kontrol'ka po4ala svitutus' 4ervonum, do cjogo til'ku oranghevum bylo i 4erez jakuhos' 50m propadala, ateper ni i pidsuljuva4 ne pracjue. Caddy 2004r.

5. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Читай помилки Ваг комом, обнули їх , може треба адоптовувати.

6. under

under Новачок

Caddy 2.0sdi(BDJ), 2004
    Sps Oleg, vlasne sjogodni majut' pidklju4utu 4ekaju. Vghe vse sho moghna pereprobyvav, til'ku diagnostuka i zalushulas', nebylo moghluvosti skorishe, a jakraz z neji i potribno po4unatu)))

7. RaZoR

Відпиши що показала діагностика.

Останнє редагування: 7 лют 2012
  8. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Хлопці це лише мені незручно читати такий текст чи всім? До автора прохання писати кирилицею бо другий раз бачиш таке письмо і читатити не хочеться, а людині потрібна допомога!!!

9. under

under Новачок

Caddy 2.0sdi(BDJ), 2004
    Sorry za text, ale taki obstavunu, ja v Warshawi, a noyt bez nashuns'kuh liter!, samomy nepruemno tak stro4utu))
    Prujihav z VAG (tupy tester) v zagal'nomy nibu pomulok nebylo, a z ryljovum vubulo "Brak zjednannja"
    Zavtra zabere na servis, tam majut' serjoznishy diagnostuky, i bez jamu abo pidjomnuka ne dobereshsja do kolonku.
    Moghluvo dobre sh4o ce v pol'shi stalosja, tyt bagato firm jaki zajmajut'sja rekonstrykcieju, i na shrotah vonu po 500-700 pln. Pidhodjat' z Passata B6, Golf 5.
    Same slabe misce v el.mex pidsuljuva4ah (poljaku nazuvajut' - POMPA) ja tak rozymiju ce abo el.motor, abo shos' bilja njogo.
    Dobren'ko bydyt' to4ni dani to napushy, moghluvo vghe z Ukrainu))) i nashuns'kum shruftom!

10. RaZoR

Та постав якусь віртуальну клавіатуру.
    Ну чекаєм шо поляки скажкть завтра.
    Думаю проблема скоріше в мозгах підсилювача чим в його виконуючих механізмах.

ше може бути десь обрив в самих проводах

Останнє редагування: 8 лют 2012
  11. RaZoR

12. under

under Новачок

Caddy 2.0sdi(BDJ), 2004
    Накрився був моторчик ЕПР (напевне від того що прикурював від працюючого авто, виходить що цього робити не можна - тільки потрібно вимкнути запалення і аж тоді пробувати заводити) Знайшов б/у рул. рейку з 2007 року в зборі з моторчиком за 500 злотих(~1300 грн), сам моторчик поляки не хочуть продавати і ціна тоді на нього виходить в районі 1000 грн (краще вже в зборі брати - краще піддається адаптації). З 2004 року рейки теж рідкість, навіть на сервісах підбирають і пропонують ставити з новіших років так як на Кадді, Туран, Пассат В6, Гольф 5, Октавія всі ЕПР майже одинакові, різниця може бути в проводці але все ставиться! За роботу все з адаптацією і сходженням винесло теж 500 злотих. Здається що повертання стало трохи тугіше, але різниці практично не відчуваєш. Заодно і акумулятор новий поставив щоб дурних думок не виникало, щоб ще поприкурювати і доїздити ще ту зиму))) Вже он 3 місяці все ок!

13. under

under Новачок

Caddy 2.0sdi(BDJ), 2004
    Спс, я памятаю ту тему, я тоді перечитав всі ті теми, на наших, на російських і навіть польських форумах)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)