Електронний тахометр

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Newman, 11 жов 2007.

1. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026
    Є бажання мати в машині тахометр. Щоб не міняти цілу панель приборів думаю купити і поставити електронний. Читав, що поставити його самому нічого складного нема. Хотів би почути ваші рекомендації і коментарі.
    Який купляти (модель) і де? Невеликих розмірів і недорогий.
    Чи дійсно його так легко підключити?

2. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Відповідь: Електронний тахометр

Панель приладів з тахометром на Г2 коштує 120-150 грн. Нічого переробляти не потрібно. А кіко коштує той єлектронний девайс? І наскільки він бреше при роботі двигуна?

3. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

я собі переставив в приборку від ГТІ свій спідометер і тепер маю матьору приборку.. тепер хочу накладки на шкали зробити якісь ціавіші..

може хтось знає від чого то така приборка що все електричне (і спідометер і тахометер)???

4. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

Є такий тахометр я клав його на попередній машині СЕАТ бо не міг найти рідний, у мене модель була ТХ-517, але крім тахометра там було бортова напруга, УЗСК (класна штука якшо контактне запалювання), будильник, часи, таймер. Зараз таний апарат коштує в межах 150 грн. А під"єднати його елементарно там 3 дротика. Моя порада така - якщо у тебе контакне запалення то заради УЗСК треба брати ТХ-517, а якщо ні то краще шукай рідний.

Електронна панель приладів то від Г2 але їх було дуже мало, мій знайомий знайшов, але не міг знайти розпайки.

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Бачив як працюють базарні. в принципі система проста - сигнал з трамблера про оберти та сигнал з власного годинника про час. Далі калькулятор. В принципі, якщо внутрішній годинник працює правильно - брехати не повинен. Тому імхо бери не парся.

6. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

навіть якщо неправильно то збреше тебе на пару обертів то не проблема.

7. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

Поясніть ще чайнику, як оприділити запалення контактне чи ні?
    І де ти його купляв?

8. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .

Глянь ,чи стоять в тебе в трамплері контакти ( то і буде контактне запалення ) також має бути конденсатор.
    Електронний тахометр , можна купити в магазині на Підзамче.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)