Емулятор CD чейнджера

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Exim, 24 вер 2014.

1. Exim

Exim Початківець

VW Sharan V6 2.8 4motion
    Народ підкажіть чи хтось займається таким у Львові, якшо так, то хто і де. Буду вдячний за допомогу.[​IMG][​IMG][​IMG]

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
  3. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    То трохи різні речі. Мартіні говорить про емулятор ченджера, який є хорошою штукою, вартість від 900 грн, по старому курсу долара, а тут, хоч тема і називається емулятор, але питають за аукс вхід, судячи з фото. От тільки той вхід можна зробити самому, затративши декілька грн. Якщо мова йде дійсно за аукс, тобто буде включати виключно з плеєра, то можу з цим допомогти безплатною консультацією, бо переробив вже так з десяток магнітол. А якщо сам емулятор, то читайте тему мартіні)

Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2

4. Exim

Exim Початківець

VW Sharan V6 2.8 4motion
    Я мав на увазі вихід про аукс або зробити вихід під флешку. Бо дивився в китаї емулятор можна замовити за 900 грн. А ця штука думаю набагато дешевше обійдеться. В мене мігнатофон такий, як на фотографії, читав шо це дріт запихають замість СD чейнджера, але де взяти таку фішку під той вхід і шо то за плата на фотці незнаю. Може б ти мені зробив таку штуку)

5. WANTED

WANTED Місцевий

На фото ніби гамма 5 в мене така ж. На флешку не получиться, тільки на штекер 3.5 мм до якого можна підключати любий плеєр. Та плата, то може якийсь підсилювач чи перетворювач сигналу, кароч не потрібна фігня, все, що треба, це кусок мікрофонного кабелю та сам штекер на 3.5 мм, як від навушників.

6. Exim

Exim Початківець

VW Sharan V6 2.8 4motion
    Так гамма 5) Ти можеш зробити мені таку штуку, скільки буде коштувати? бо я в електриці не шарю)
    Буду дуже вдячний!!

Останнє редагування: 24 вер 2014
  7. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Привіт!Не знаю чи потрібно і доцільно пропонувати, але маю новий ФМ модулятор (трансміттер), Китай. Зчитує з флешок (ЮСБ або мвкро СД) і передає на магнітолу як радіо хвилю також є і аукс вихід, якщо портібно можу продати

8. WANTED

WANTED Місцевий

то не вихід, то вхід на модулятор))
    Вирішувати авторові))
    Можу зробити за безплатно, тобто за чисто символічне пиво, аби не скучно було в процесі))) Передай мені магнітолу, штекер і кусок дроту))

9. Exim

Exim Початківець

VW Sharan V6 2.8 4motion
    Та ні дякую, не треба. В мене був модулятор, погана якість звуку, шипить цілий час.

10. Exim

Exim Початківець

VW Sharan V6 2.8 4motion
    Та без питань, ящик пива))) Ти у Львові живеш? Дуже тебе прошу купи той штекер, дріт, зроби то всьо і попробуй підключити до свого магнітофона, якшо всьо гуд, з мене ящик пива!!

11. WANTED

WANTED Місцевий

)))
    Та не треба мені ящика, то забагато за таку роботу)
    Вділи краще пару пляшок Роману, Dizel 757, хай мені то привезе і потім тобі забере. Я, на жаль, не зі Львова.

12. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    дають - бери, б'ють - тікай.... :lol:
    я тільки за!!! але ж ящик пива - то дійсно багато, можу везти його довго-довго-довго :dance2:
    поправлю diesel757

13. Exim

Exim Початківець

VW Sharan V6 2.8 4motion
    Ок, вділимо) А шо ти маєш на увазі "то"? Ти не можеш зробити цей дріт без магнітофона?

Останнє редагування: 25 вер 2014
  14. WANTED

WANTED Місцевий

Роман, то автозаміна на андроіді тебе так обізвала ))

Без магнітоли не можу, бо роблю не через штекер, а напряму після виходу з касети впаюю провід і вивиджу його з магнітофона.
    Тому добре було б заміряти скільки проводу потрібно, в залежності від того, куди він буде виходити. В себе дав 0.5м але то замало трохи, 1 метр оптимально.

15. Exim

Exim Початківець

VW Sharan V6 2.8 4motion
    А радіо, касета, все буде іграти? все буде гуд? ну зробиш на 1 метр) Скільки тобі часу потрібно шоб то всьо зробити? За ці вихідні б зробив?

16. WANTED

WANTED Місцевий

Довго писати, можете передзвонити, все поясню )
    0930980309

17. TIMREK

TIMREK Початківець

Silver
    з таким колгоспом тільки курей в машині перевозити

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)