Користують такою штукою більше двох років. Ось мій досвід установки http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showpost.php?p=157683&postcount=44
То трохи різні речі. Мартіні говорить про емулятор ченджера, який є хорошою штукою, вартість від 900 грн, по старому курсу долара, а тут, хоч тема і називається емулятор, але питають за аукс вхід, судячи з фото. От тільки той вхід можна зробити самому, затративши декілька грн. Якщо мова йде дійсно за аукс, тобто буде включати виключно з плеєра, то можу з цим допомогти безплатною консультацією, бо переробив вже так з десяток магнітол. А якщо сам емулятор, то читайте тему мартіні) Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
Я мав на увазі вихід про аукс або зробити вихід під флешку. Бо дивився в китаї емулятор можна замовити за 900 грн. А ця штука думаю набагато дешевше обійдеться. В мене мігнатофон такий, як на фотографії, читав шо це дріт запихають замість СD чейнджера, але де взяти таку фішку під той вхід і шо то за плата на фотці незнаю. Може б ти мені зробив таку штуку)
На фото ніби гамма 5 в мене така ж. На флешку не получиться, тільки на штекер 3.5 мм до якого можна підключати любий плеєр. Та плата, то може якийсь підсилювач чи перетворювач сигналу, кароч не потрібна фігня, все, що треба, це кусок мікрофонного кабелю та сам штекер на 3.5 мм, як від навушників. Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
Так гамма 5) Ти можеш зробити мені таку штуку, скільки буде коштувати? бо я в електриці не шарю) Буду дуже вдячний!!
Привіт!Не знаю чи потрібно і доцільно пропонувати, але маю новий ФМ модулятор (трансміттер), Китай. Зчитує з флешок (ЮСБ або мвкро СД) і передає на магнітолу як радіо хвилю також є і аукс вихід, якщо портібно можу продати
то не вихід, то вхід на модулятор)) Вирішувати авторові)) Можу зробити за безплатно, тобто за чисто символічне пиво, аби не скучно було в процесі))) Передай мені магнітолу, штекер і кусок дроту))
Та без питань, ящик пива))) Ти у Львові живеш? Дуже тебе прошу купи той штекер, дріт, зроби то всьо і попробуй підключити до свого магнітофона, якшо всьо гуд, з мене ящик пива!!
))) Та не треба мені ящика, то забагато за таку роботу) Вділи краще пару пляшок Роману, Dizel 757, хай мені то привезе і потім тобі забере. Я, на жаль, не зі Львова. Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
дають - бери, б'ють - тікай.... я тільки за!!! але ж ящик пива - то дійсно багато, можу везти його довго-довго-довго :dance2: поправлю diesel757
Роман, то автозаміна на андроіді тебе так обізвала )) Без магнітоли не можу, бо роблю не через штекер, а напряму після виходу з касети впаюю провід і вивиджу його з магнітофона. Тому добре було б заміряти скільки проводу потрібно, в залежності від того, куди він буде виходити. В себе дав 0.5м але то замало трохи, 1 метр оптимально. Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
А радіо, касета, все буде іграти? все буде гуд? ну зробиш на 1 метр) Скільки тобі часу потрібно шоб то всьо зробити? За ці вихідні б зробив?
Довго писати, можете передзвонити, все поясню ) 0930980309 Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2