Отже, Style Party Project розпочинає новий сезон тематичних вечірок у Львові. Цього разу ми спробуємо відродити популярність танцювальних 90-х років! Зараз у Львові взагалі НЕ проводять дискотек в стилі EURODANCE 90s. Організовують деколи в стилі 80-их, а власне EURODANCE 90s ми ще не чули... А нам дуже би хотілось... бо більшість з нас виросла в це десятиліття. Eurodance - це легка музика, під яку можна і танцювати, і відпочити одночасно, що під інші музичні стилі зробити дуже складно. Цей стиль включає і мелодійність, і красу, і ритм одночасно. Давайте спробуємо разом зробити знову модними шалені танцювальні 90-ті, відриваючись під хіти Masterboy, Ace Of Base, K2, Haddaway, MC Sar & Real McCoy, MC Hammer, Mr. President, E-Rotic, Basic Element, 2 Unlimited, Dj Bobo, Maxx, Snap!, Captain Jack, Cappella, East-17, No Mercy, Sash!, The Prodigy, Scooter, Blue System, Magic Affair, Samira, Look Twice, La Bouche, U96, Culture Beat, RMB, Fun Factory, E-Type, General Base, 740 Boyz, Captain Hollywood Project, Ice MC та інших... ДРЕС-КОД: орієнтуйтесь більше на Західний стиль, але пацанів в червоних піджаках і кожанках теж пропускати будуть Мажори приїжджають на червоних девятках! Ціни: - квиток: попередній продаж - 40 грн., на вході - 50 грн. - столик: 40 грн (на 4-6 осіб). І, як завжди, спецпропозиція для форумчан: при замовленні 5-ти і більше квитків - столик безкоштовно Більше інфи тут: http://style-party.org/ http://vkontakte.ru/event11625230
Наш Адмін Мартіні каже , що часи Masterboy, Ace Of Base, K2, Haddaway, MC Sar & Real McCoy, MC Hammer, Mr. President, E-Rotic, Basic Element, 2 Unlimited, Dj Bobo, Maxx, Snap!, Captain Jack, Cappella, East-17, No Mercy, Sash!, The Prodigy, Scooter, Blue System, Magic Affair, Samira, Look Twice, La Bouche, U96, Culture Beat, RMB, Fun Factory, E-Type, General Base, 740 Boyz, Captain Hollywood Project, Ice MC та інших... вже пройшли і минули, підтримую, дійсно вже заграло звідусіль по другому колу слухати одні і ті самі пісні які крутили по сто раз в мої студентські роки і стошнилися ше тоді від безкінечних Нов-нов-нов ліміт і ол зешівонтсів, в свій час то були хіти але після 100 разу прослуховування вуха вянуть. Колеги, сходіть ради інтересу в театр але не дальше 3 ряду, так ,щоб добре бачити акторів, море вражень, фотошопна Джолі ховається.
наклеп, в мене на компі гігабайти тої музики, вона часто звучить в мене в машині і я досі вожу з собою ДВД із тим музлом , записаний для тебе Ідея вечірки супер, може і відвідаю
А то хто писав? "але часи "дай переписати" уже пройшли давно, так само як часи стилю "евроденс" http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=4179&page=3 Хотів Мартіні попідсирати і знову невгодив, я думав ти рокер:D Я тоже ту музику люблю навіть оцифрував касети на память. Я забув, заберу на днях.
нафіга цифрувати касети, якщо є сайт www.torrents.ru те, що я рокер, не заважає мені ностальгувати за тими безтурботними часами, діскатєками і вуличним безпредєлом, блискучими лосінами і першим алкоголем Це не просто музика, це один із символів тієї епохи. Оскільки саме тоді масового поширення набували магнітофони, а разом з тим на кожному кроці лотки з піратськими касетами із зарубіжною музикою. Крім того машина у мене саме звідти родом - з 91 року, так що там мені євроденс якраз в тєму.
Одразу згадується добрий "двокасетний" Інтернаціонал, який мами привозили з Польщі на продаж, і залишали після численних вмовлянь. Всякі Маяки і Веги то вже були потім. Хто ще згадає символи 90?
+ жуйки, тік-таки, різні там солодощ, машинки (модельки) і ще купу всього, що могло влізти в руки наших мам, а що не влазило в руки (тобто торби) те брали на горба, але сунули додому.
Ще згадав польську солодку воду, "Оранжувка" чи якось так, ми наівні думали,що то натуральні соки, мами купляли дітям і ті пили наздоровя . Про відіки по ціні 2 кімнатної квартири то повний відпад.
нічого подобного. було воно в ті часи і жуйки круглі і кольорові в пластинці по 10-20 штук, точно не пам*ятаю і були такі типа Чупа-Чупси, але зі смаком коли)))))))))))) м-да...ото часи були......... мені за Совєтів взагалі класно жилось: накормлять, напоять, спати покладуть, одягнуть і ще й з садочка заберуть..........(анєкдот):D