Отже, вирішено провести ще кілька вечірок, тому запрошую всіх форумчан на першу з них - вечірку нашої молодості/юності/дитинства! 7 жовтня, четвер старт о 22:00 клуб Picasso вечірка в стилі 80-90х EURODISCO 80-90s PARTY DJ Sunny Boy буде заводити всіх: хітами 80-х: Pet Shop Boys, Sandra, Samantha Fox, Bad Boys Blue, C.C.Catch, Michael Jackson, Madonna, Abba, Blondie, Diana Ross, Prince, Falco, Modern Talking, Metallica, Queens, Scorpions... і хітами 90-х: Masterboy, Ace Of Base, K2, Haddaway, MC Hammer, Mr. President, E-Rotic, 2 Unlimited, Dj Bobo, Maxx, Snap!, Captain Jack, Sash!, The Prodigy, Scooter, Blue System, Magic Affair, Samira, La Bouche, Culture Beat, RMB, Fun Factory, E-Type, Captain Hollywood Project, Ice MC... Також в програмі: - традиційно веселі конкурси з подарунками учасникам; - розіграш дисконтних карток на наші заходи і квитків на наступну вечірку; - презентація Дизайн-студії "ІДЕЯ" (www.ideadesign.com.ua) - наразі сайт ще не запустили)). Фотограф: DANIEL SEKUNDA. Ціни: - попередній продаж: квитки і столики по 50 грн. !!! Для форумчан традиційно - столик на халяву Контакти: 093 22 82 782 або 225-87-25, Андрій ICQ: 485 592 793 skype: godfather_lviv Квитки також можна прикупити в наступних точках: 1. магазин "Стильний Львів", вул. Вагова, 15. 2. магазин Feel 3 Computers, вул. Ген.Чупринки, 47. 3. вул. Шолом-Алейхема, 8. Інформація про стиль Eurodisco: http://en.wikipedia.org/wiki/Euro_disco Наші попередні Disco та Eurodance вечірки: http://vkontakte.ru/event8979899 http://vkontakte.ru/event11625230
Якщо дружите з БМВ Клубом, то звідти вже мінімум 7 людей буде Плюс ще з ЛТК. Тримаю вже три столи для автомобілістів з різних форумів))
Олег, напевно це Ви телефонували сьогодні на 093 22 82 782? Відвовідав не я)) Ваш столик буде наверху, разом з БМВістами При вході скажете мені, що ви з ФВ-форуму. Квиточки вже десь купили?
Андрій, це я дзвонив, говорив з Данилом. Квитки сьогодні придбаємо у нього ж. . . от тільки питання - столик бажано окремий на 4-6 ос. Можна буде таке організувати? + мож скинути свій номер в ПП?
ОК, буде окремий столик, але по сусідству з БМВістами)) Квитки, я так розумію, вже взяли сьогодні? В ПП шось не можу написати :shok: Дзвонити можна на той же номер, я з двома телефонами буду До зустрічі в 90-х! І 80-х! :D
Я був. )) Враження лише позитивні, все дуже сподобалось, тепла і дружня атмосфера, класна музика і т.д. ))
Та нема за що! Дякую, що прийшли Супер, радий, що сподобалось! Через місяць - 4 листопада MAFIA PARTY
Я был, честно неочень: началось все с задержкой, не услышал многих хороших хитов 80-90х, контингент как и во всех клубах (90% малолетки). Либо я уже старый , либо это не для меня. В общем развлекся как смог, удачи в дальнейшем!
Відповім Про затримку. Я шо саме затрималось? Музика? Музика грала з 22:00. Людей не пускали? Людей пускали з 22:00 "Початок о 22:00" означає, шо з 22:00 можна буде заходити і буде грати музика А коли народ приїде на це ми вже вплинути не можемо, погодьтесь) І, самі бачили, біля 23:00 було вже дуже багато людей. Про музику. Ну, тут зрозуміло, шо всі хіти поставити нереально. Дехто казав мені "не було того, не було того...", а інші казали: "о, класно, було то, і то, і то!" Про контингент. По-перше, суть нашого проекту (якому вже 2.5 роки) - залучати молодь, студентів до такого стилю: рок-н-ролл 60-х, діско 80-х, денс 90-х, ну і ретро-Мафія. Тому ми тільки раді, якшо студентів і просто молодих людей багато. По-друге, дійсно, завжди в нас багато і старших, але цього разу молоді було реально набагато більше. Не знаю, з чим це пов"язано. Все одно дякую, шо були і дякую за відгук Постараємось бути кращими!