Взято з братського мені Seat клубу. Фабрика святого Миколая потребує Вашої допомоги! Потрібні волонтери з власним авто, для того щоб доставити мішок подарунків, та групу з чотирьох осіб (певно то буде Миколай з помічниками) із центру міста - вул.Коперніка, Палац Мистецтв, до різних пунктів призначення по всьому Львову. Питання буде активне в суботу, 18 грудня з 17,00-18,30 год! Добровольцям можна під'їзджати безпосередньо до Палацу Мистецтв у вказаний час, або краще узгодити попередньо зручний маршрут за телефонами: 247 29 09 - Фабрика св. Миколая (097) 66 00 567 -Христя Думаю було б класно цілим Сеат клубом прийняти участь у такому чудовому міроприємстві! А в кого в машині вже їздив святий Миколай? Лінк
І чого б це язвити. Там тре не одне авто а багато автомобілів, для розвозу груп Миколаїв з мішками. Я приєднався.
Просто ти оголошення розмістив м"яко кажучи дивно. Пишеш на Фольцваген-клубі ось таке : Ну так, класно було б, якби Сеат клуб взяв участь в своїй акції. А ми тут яким боком?
Я ж вказав що скопіював з іншого форуму.:P Це не акція Сеат клуба це всеукраїнська акція Миколай про тебе не забуде! Соррі що понервував достойних бюргерів словом Сеат::D