1) Чи є якісь засоби, щоб трохи притемнити відтінок кольру авто? 2) Що буде, якщо покрити машину лаком, і скільки б це вартувало? Хто знає? :twisted:
Відповідь: Фарба. Колір. Лак. Остап 80679063061 Це наш майже клубний маляр Скажи шо від мене (Ігор чорний гольф, фольцваген-клуб), там можеш отримати відповіді на всі свої питання і обслужити машину.
Відповідь: Фарба. Колір. Лак. Дякую:grin: А це не буде не зручно, якщо я тільки проконсультуюсь, а робити буду через 2 місяці?:smile:
Відповідь: Фарба. Колір. Лак. Иги. Сьогодні в 2-й годині їду забирати. Але воно на літній гумі, з заднім приводим, а в мене гараж на Ленона - фіг виїду
не хотів створювати нової теми пишу тут. Підкажіть де можна підібрати фарбу і скільки це в середньому коштує?
Є купа фірм які підбирають фарбу... майже на кожному автобазарі є.Підбирають методом спектрального аналізу, але в кінцевому все залежить від людини яка підбирає від його відчуття кольру і досвіду. Вартість від 80 грн до 180 за 100грм - все залежить від типу фарби, кольору , наповнювачів
Я був на зеленій, контора здається "автоколор" називається, люди в клієнтах абсолютно не зацікавленні.... Фарбу вони може мають а може і не мають, питаю чи підбирають.... загалом я був в шоці. Можливо направите куди потрібно. По аватару зрозуміло, що мова йде про жовтий кадді) Так от ролик здвижної дверки який в низу їздить по порозі протер фарбу і там все по малу починає ржавіти. Протерте місце хочу зачистити та замалювати, після цього наклею спеціальну направляючу з нержавійки. Як краще все це зробити?
На Кривчицях при вході на базар зліва підбирають фарбу, і "запихають" у балончик. Або дивись який номер фарби на наклейці, або я думаю вони підберуть. Балончик здається коштує в районі 100 грн. Питався буквально тиждень тому. Удачі.
Ооо, в балончик - це файно, бо в більшості випадків вони тобі дадуть трилітровий бутель (власне питався на базарі на Перфецького). Візьму собі на замітку.
Доброго дня. Тема застаріла але в мене виникла проблема по підборі фарби, отже де зараз у Львові найкраще підбирають фарбу?
По коду фарби робив собі на перфецького на авторинку. Вроді нормально. На кривчицях ще досить норм роблять
Собі підбирав на Садовій. Там є сервіс покраски. Майстер Віктор. Він ще фарбує окремо від того сервісу. Результатом задоволений