Фарбування чорного (оригінального) бампера

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Golf dva, 3 бер 2008.

1. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ
    підкажіть якщо покрасити мій оригінал бампер чорного кольору на червоний колір, будуть дифекти? , мене цікавиить наскільки ці бампери якісні під покраску. чи це має бути якась технологія щоб добре покрасити???
    де можна якісно покрасити порадьте мені? і ціна для орієнтації.

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: покраска чорного ориг. бампера

Пластмаса розширюється та звужується від нагрівання та охолодження настільки сильно, що це витримує тільки спеціальна фарба зі спеціальною грунтовкою. Саме тому опція "бампери в колір кузова" коштує так дорого.

3. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

і то незавжди витримує...мої бампери після першої покраски в колір кузова витримали до поїздки в Крим (де фарба потріскала після стоянки 5 год. на сонці біля набережної)
    після другої покраски процшло півроку без напрягів, тепер (рік пройшов) знов по кусочках облітає, хоч і менше набагато, при тому шо гунт спєцовий, поверхня виведена і фарба з пластифікатором...гольфовські бампера самі трудні до покраски

4. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ

дорого .. це скільки і де роблять?

хочу зробити собі бампер червоним

або як варіант зразу червоні бампери хтось продає?

5. ljosha_syncro

ljosha_syncro Active Member

mk2 syncro, turbo&low

фарбував бампер задній на своїй старій сінкрі коли коцнув, під колір кузова. Я проїздив десь рік, і новий хазяїн вже з піф року. Проблем нема. Технологію можу спитати у покрасщика и викласти фото. Ціна за роботу - 100 баксів за бампер і заднє крило+майвстер рівняв шматок крила під заднім фонарем. Фарба і лак дав свої. Це все в цю ціну входило.

6. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408

спитай технологію і виклади ок?

7. rat323

rat323 Початківець

VW Golf II GTD 1.6 1986 JR був, Fiat Scudo 1.9 TD

Де технологія?????

8. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

ті бампера може покрасити любий толковий маляр.. питання в тому як взнати толковий він чи ні :)
    маю знайомого маляра то він ше десь рік назад морозився братись за ті бампера (тоже маю красити) літом казав шо появився якийсь новий грунт і береться без проблем..
    ті бампера шо покрашені з заводу ж тоже якось красились :)

9. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408

але блін там напевне інша пластмаса, ну давай тоді припиши ше мене як буш фарбував,

10. PassatB5

PassatB5 Active Member

Passat B5 Saray 1.8 20v

Хм ... Мені на Алексі рік тому підмальовували бампер, коли крило робили. Я навідь не задумувався про теплове розширення пластику :) А бампер як новенький щей досі.
    Чи може в мене якийсь інший пластик ?

11. Solaris

Solaris Аксакал

тут така справа шо буду фарбувати після сесії десь.. та шей воно ж відразу не лущиться а через якийсь час тому толком якість зразу не перевіриш..

12. jaszczur

jaszczur Active Member

mk3 tdi 1z DIESEL POWER ;)

Golf dva sprawa wygląda tak,ja u siebie malowałem sam,musisz mieć podkład do plastiku,bo jak dasz zwykły to sie nie będzie to trzymało jak trzeba,oraz farba bazowa,jeśli masz metalic lakier dochodzi do tego,lakier bezbarwny ktуrym malujesz na samym końcu,przydał by ci się jeszcze papier wodny o gradacji 1000,a po to,żeby po tryśnięciu podkładem,jak wyschnie delikatnie przejechać przed położeniem lakieru,jak byś miał jakieś pytania to pisz do mnie na pw

Golf dva справа виглядає так, я в себе фарбував самий, мусиш мати підкладку до пластмаси, бо як даси звичайний це сіє це не триматиме як треба, а також базова фарба, якщо є металіц лак доходить до того, безбарвний лак яким фарбуєш на самому кінці, додався б тобі ще водний папір з градацією 1000,а тому що по струменінню підкладкою, як висохне м'яко проїхати перед положенням лаку, як би були якісь питання це пиши до мене на пв

• Подобається Подобається x 2
  13. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408

що це за підкладка?

14. jaszczur

jaszczur Active Member

значить фарба подкладова,цзилі та яка кладеш 1 перед положенням бази або такого лаку в якому є пофарбоване авто

15. Solaris

Solaris Аксакал

то грунтовка

16. jaszczur

jaszczur Active Member

u nas i tak i tak mówią,akurat użyłem tej 2 wersji ;-)

17. D.Lus

D.Lus Active Member

Golf 3

Фарбував багато разів - як пульвером, так і просто балончиками.
    Якщо балончиками - то грунт по пластику та звичайна фарба та лак в декілька шарів.
    Якщо пульвером - то бо грунту додається пластифікатор, а зверху звичайною фарбою та лаком. Все тримається.

18. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408

дякую, ти мене порадував, якщо правда то що ти пишеш , то буду робити так.

19. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Власне на Б5 пластик бампера набагато якісніший ніж деякі інші бампера
    На Б-5 2 рази підфарбовував балончиком, - все ок!

20. D.Lus

D.Lus Active Member

Golf 3

2 Miha: В мене були пофарбовані і бампери "не під покраску" балончиком (витримали парковку в кут бампера Ніссана Мікри, фарба навіть не тріснула), і потім бампер повністю під покраску балончиком, і дзеркала балончиком (хоча потім коли фарбувався просто передув з пульвера "за компанію" :)

На бампер потрібно 2 великих (400мл) балончика фарби, балончик (навіть половина) грунту по пластику (Plastic Primer) та балончик лаку.
    Заматувати, обезжирити, добрий шар грунту, дати підсохнути хвилин 15-30, 2-3 шари фарби з інтервалами у 15-20 хвилин, 3-4 шари лаку з такими самими інтервалами. Потім добу щоб все добре висохло.
    Фарбувати бажано при температурі не менше 20 градусів....

Тільки потренуйся для початку на чомусь :)

• Подобається Подобається x 2

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)