Зібрався фарбувати свій перед, потрібно "ювелірних" фарбовщиків , щоб гарно все зробили, хто що порадить?
я свою на днях збираюся фарбувати в Андрія в Сокільниках. така жовта нова хата в нього, може хтось знає. і взагалі - хтось щось про нього знає?
Я знаю, що добре роблять біля Південного, як їхати від Шекспіра до кольца за ВАМом перший провулок на право. Власник Роман (здається). Роблять гарно, якісно, совісно.
Хто підскаже , як краще фарбувати авто , з сушкою, чи якимись двокомпонентними фарбами без сушки, різні майсти роблять по різному, якій технології надати перевагу ?
недавно мені малювали,я у них питався чому немає ламп сушки,зараз така фарба що малюють без сушки. П.С. срібний металік.
Головне, щоб добра камера була, бо якщо фарбують в гаражі, то попадання пилу і піску гарантоване. Як і нерівномірне висихання ітд. А щодо фарби - я би рекомендував заводський метод.
Допоможіть в одній справі. Маю код фарби, але хочу заправити трохи в балочник, для підмальовки. Хто знає таку фірму де то роблять, бо обзвонив кучу фірм по продажі фарб, а ніхто не заправляє. Точно знаю що таке роблять в принципі.
В мене знайомий колись таке в автоколорі на зеленій робив, точно знаю. Бо якшо колір оригінальинй то він є в балочикх відразу заправлений.
Я собі вже не раз купував в Автоколорі на Кривчицькому авторинку,на зеленій у них постійно якась фігня,або балонів нема,або ще якась причина)))