Фарбування машини

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Rock-n-Roll, 12 жов 2009.

1. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    Зібрався фарбувати свій перед, потрібно "ювелірних" фарбовщиків , щоб гарно все зробили, хто що порадить?

2. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    я свою на днях збираюся фарбувати в Андрія в Сокільниках. така жовта нова хата в нього, може хтось знає. і взагалі - хтось щось про нього знає?

3. Siko

Siko Active Member

1
    Сестрі робили дверку на Буйка. ІМХО нормально. На око навіть не видно, що вона роблена

4. Rock-n-Roll

VW Corrado G60 1990
    Хтось робив щось в Толіка в гаражах на кн. Ольги ?

5. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Я знаю, що добре роблять біля Південного, як їхати від Шекспіра до кольца за ВАМом перший провулок на право. Власник Роман (здається). Роблять гарно, якісно, совісно.

6. Rock-n-Roll

VW Corrado G60 1990
    Хто підскаже , як краще фарбувати авто , з сушкою, чи якимись двокомпонентними фарбами без сушки, різні майсти роблять по різному, якій технології надати перевагу ?

7. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    недавно мені малювали,я у них питався чому немає ламп сушки,зараз така фарба що малюють без сушки.
    П.С. срібний металік.

• Подобається Подобається x 1
  8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Головне, щоб добра камера була, бо якщо фарбують в гаражі, то попадання пилу і піску гарантоване. Як і нерівномірне висихання ітд. А щодо фарби - я би рекомендував заводський метод.

9. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Допоможіть в одній справі. Маю код фарби, але хочу заправити трохи в балочник, для підмальовки. Хто знає таку фірму де то роблять, бо обзвонив кучу фірм по продажі фарб, а ніхто не заправляє. Точно знаю що таке роблять в принципі.

10. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    В мене знайомий колись таке в автоколорі на зеленій робив, точно знаю.
    Бо якшо колір оригінальинй то він є в балочикх відразу заправлений.

• Подобається Подобається x 1
  11. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    Я собі вже не раз купував в Автоколорі на Кривчицькому авторинку,на зеленій у них постійно якась фігня,або балонів нема,або ще якась причина)))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)