допоможіть порадами, може фотками, як підключити в чотириглазику внутрішні фари( в мене з обох висять 20 см. роз"єми ,а куди їх приткнути не бачу)
Відповідь: фари дальнього світла Я не електрик але по моєму малі фари паралельно підключаються до дальнього світла і відповідно горять тільки при включеному дальньому світлі фар.Може Пол чи Саша додасть більше.
Відповідь: фари дальнього світла Ці внутрішні фари ще називають "протитуманками",і для них на торпедо є окремий вимикач.Вмикнути іх можна тільки тоді,коли горять основні(як з ближнім,так і з дальнім).Пошукай штекер в місці,де виходить з салону в моторний відсік два жгути проводки(біля лівого стакана).Хоча можна під"єднати так,як написав McAr.
Відповідь: фари дальнього світла Якщо по схемі то тим вмикачем включаєш задній протитуманний ліхтар, який має бути в блоці заднього ліхтаря(фари), а протитуманні передні встановлюються додатково і до малих фар відношення не мають. Неправда,суп отдельно, мухи отдельно.Хоча сам так колись і думав.В ту проводку, що біля стаканів підключаються бокові повороти.
Відповідь: фари дальнього світла Якщо по схемі: 1-ше положення - передні протитуманки, 2-ге положення - протитуманка задн. фонаря По крайній мірі в мене так,і передні протитуманки я можу вмикати як з ближн.світлом так і з дальнім. Малі(середні) фари ще називають протитуманками,а не той калхоз за 35гр. з базару,який встановлюють стрітсракери і сліплять нас з вами! Бокові(додаткові) повороти мають окремі штекера,і якби я до них підлючив фари - думаю весело було б в поворотах. Кому суп,а кому мухи...
Відповідь: фари дальнього світла Хм, може в різних комплектаціях по різному, а протитуманки встановлювались і серійно,дивись ETKA, в широкий бампер приміром на ЖТ або ЖЛ, протитуманки ставляться знизу бампера, там і місце для них відведено.На версії GL, малі фари підключені з заводу паралельно з дальнім світлом, хоча дійсно так не зовсім практично.
Відповідь: фари дальнього світла Якщо не помиляюсь,то широкі бампера з протитуманками почали ставити на Г-2 десь з 90-го року,а в мене машина з 87р. Не стверджую що малі(середні) фари повинні бути підключені як в моєму випадку,але на мою думку так практичніше.
Відповідь: фари дальнього світла Підтримую твою думкую.Дивився в ЕТЦІ про малі фари- точна їх назва "галогенова фара дального світла" , а протитуманні фари ідуть окремо і встановлюються в нижній частині бампера.Можна докладніше де виходить дріт на галогенки і якого він кольору( дротів 2),бажано фото, може і собі так зроблю. Дивись на Допелі версію ЖТ- там і малі фари є і тротитуманки в бампері стоять, як думаєш їх включають?
Відповідь: фари дальнього світла фари додаткові бажано підключати через релюшку, таким чином ми неробимо лишньої нагрузки на перемикач світла на рулі, а також маємо покращену передачу струму до лампочки відповідно і краще свічення лампочки.
Відповідь: фари дальнього світла і так така ситуація - я зайшов штекер в районі лівого стакана.напруга на нього поступає після включення головного світла і кнопки на панелі приборів(тільки разом).пробував підключати - працює,як з ближнім так і з дальнім ,хоча втрата на цьому штекері біля 1,5 вольта. звідси питання скільки потрібно релє (на кожну фару,чи одну на дві). і саме головне - як їх треба підключати?(якщо можна то детальніше-ніколи з цим не зтикався)
Відповідь: фари дальнього світла Я думаю, в твоїй стуації треба їхати до електрика, попередньо купивши грубі дроти і 4 релюшки від сигналки на електробазарі на Б. Хмельницького. Далі - слідкувати за його діями, кожні 5 хвилин казати "а що ви зараз робите?" Воно, звичайно замахує, але ти йому гроші платиш, так шо, думаю, до монтіровки не дойде Взагалі тут складно буде пояснити всю процедуру встановлення. Кожен з нас багато чого починав з практики, а потім вже переходив до теорії. Насправді воно навіть приємно - зрозуміти як що фунциклює в твоїй машині, так навіть не страшно вирушати кудись далеко, - завжди знаєш, що даш собі раду. P.S. Нещодавно в Карпатах спустився на бобіку з гір на заправку, а там газель поломаний - бензин з бензонасоса тече, він заправив повний бак, а вже літри три на асфальті, мужик плаче, каже до Франківська ще треба їхати. Я взяв викрутку, розкрутив насос, змістив мембрану так, щоб тріщина була назовні і не пропускала бензини, закрутив все на місце. Мужик буквально скакав з радості і туцяв мені 50 грн. Я принципово не брав. Тоді він мені потиснув руку, і щиро сказав, що якби в Франківську були такі мастри як я, він би їх додому на чай запрошував. Коли я повернувся в гори, побачив на задньому сидженні бобіка 50 грн
Відповідь: фари дальнього світла І так підсумовуєм: піключив я середні фари через ту кнопку на панелі шо я писав і тепер вони світять з габаритами,з ближнім ,і з дальнім.залишилось тільки виставити.