Всім привіт! Підкажіть які класифікації лампочок в гольф 3 (оптика роздільна)? І наступне питання: Вчора підключив ксенон Н3, дотого фари були настроїні нормально і світили нормально, але ксеноном(тобто Н3) світять хто куда! Це через те що повинно бути Н7 і Н1??? пи.си: дотого стояв ксенон тільки на ближнє світло (н7) світило все нормально.
Нічого не зрозумів! дальне Н1, ближнє н7(буває ще й Н1)! Куда? На Н7 або Н1, цоколь Н3 ніяк не поставиш! Так шо і куда ти ставив?
Розпишу більш зрозуміло: На авто був підключений ксенон Н7 на блєжне світло, а на дальне прості лампочки, я захотів поставити шоб було ближне і дальне , але оскільки температура цього ксенона що вмене є інша тож купив два одинакових (з одинаковою температурою) нові але Н3, зняв старий, поставив цей Н3, і на ближне і на дальнє, а ле світить він хтозна куди, хоч на старому світило все добре! От тепер я питаю, який цоколь вмене повинен бути на ближне світло, а чкий на дальне? І чи це через то вмене неправильно світить шо я попутав цоколя?
Як ти його туда поставив??? Чому ти ставив Н3??? Якшо на дальному маэ бути Н1, а на ближньому Н7!!! І він в тебе вже стояв!!! П.С Н1, Н3, Н4, Н7, Н11 та інші - це різновид цоколя, тобто посадочне місце лампочки.
Терер зрозумів, але вже пізно ксенон то купив, щей 2 шт. завтра буду купляти на ближне Н7 а на дальне Н1, так як треба! Дякую за відповідь! пи.си можливо комусь потрібно ксенон Н3??? продаю!!!