Куплю дві фари з коректорами,радіатор на 1.8до пасата В3. Розгляну всі пропозиції. мій тел 80632754508
8067-969-82-05 нові автозапчастини (оптика, кузов, пластик, радіатори). Шукав собі захист піддона та радіатор - тут найдешевше!
Ось тобі дядьку права фара: ось тобі ліва: і тут ще одна завалялась: стан фар - відмінний. немає тріщин, сколів. все гуд. Отражатєль - бєзупрєчний!!!! ціна однієї - 300 грн. дорого?? - так доляр сі був росте догури.))))))
Я з тернополя Доставку оплачу сам! Це перший раз !Може вийде така ціна! Мені ше не раз шось треба буде!Подумай!
не-а. зараз зима почнеться, то ті фари розберуть за милу душу. хай лежать собі. їсти вони не просять. А доллар кожен день все вище і вище........
Добре не буду сперечатись,550 + твоя доставка.Фари з одної машини,тобто однакові неlla.коректори -робочі,оптика не облізла.Якщо все відповідає кажи свій номер.Гроші куда перераховувати?
давай свій номер. я завтра дам знати. мій - 8-066-079-85-22 гроші закинеш на картку Приватбанку. номер - в ПП