Фаркоп

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Travel, 6 сер 2009.

1. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    потрібен факрком на гольф 3 двовдверний. Новий або б/у. може в когось є і непотрібен.

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Що потрібно?
    )))))))))))))))))))

3. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    та фаркоп опечаточка вийшла.

4. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Тrаvеl, вибачай що пишу в твоїй темі, але думаю не варто створювати нову. В мене таке питання.
    Хочу з часом теж ставити собі фаркоп, але питання, чи можливо таке зробити на мому гольфі? Чи потрібно буде щось різати? До чого саме кріпиться фаркоп якщо таке можливо? Ск приблизно зараз вартує таке щастя?

5. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Недавно купляв знайомий на Г2 - на Кривчицях новий коштує 500грн. Нічого нетреба різати, гарно пасується. Добротна залізяка!!!
    П.С. Чув за вживаний на Г2 просили - 300грн.
    ІМХО краще купити новий, з часом зношується палець фаркопа. Я вже подумую свій міняти, підстукує. Причіп вожу дуже рідко, видно до мене він попрацював. КУПЛЯВ ТАКОЖ ВЖИВАНИЙ, НЕВАРТУЄ ВИКИДАТИ ГРОШІ.
    П.С.2: Якщо купувати вживаний, то докладно штангелем переміряти палець на знос!!!

• Подобається Подобається x 1
  6. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    А до чого саме кріпиться фаркоп? Вроді бачив що палець фаркопа виходить відразу під бампером, чи він іде знизу з під юбки?

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    На скільки знаю до лонжеронів в місцях кріплення бампера

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)