В мене в пасаті стоїть кондюк, правда непрацює відколи машину купив(треба радіатор міняти там вирвана трубка) почала попадати пилюка в салон, думаю поміняю фільтр салону але виявилось шо його в мене нема(. А стоїть тільки пласмасова решітка, під решіткою стоїть маленький моторчик до нього причіплена заслонка яка може закривати доступ повітря ззовні..перещолкав всі кнопки в салоні той моторчик так і не запрацював(може хтось знає як він має працювати?). Я думав шо на всіх машинах з кондиціонером має бути фільтр, виходить шо не так чи може той фільтр стоїть десь в іншому місці? passat b3 1993 1,8 ABS
Для початку ставиш комплект від В4 і маеш чистий спокій. А кондюк треба ремонтувати. Є комплект дзвони якщо цікаво тел. о99-9249934, о67-342о842, Сергій
Воно то так але я не хочу викидати тої заслонки з електроприводом, а якшо її не зняти то комплект від б4 не стане.. заслонка від кондюка напевно управляється. А може бути шо кондиціонер в машині є а фільтра нема? чи може фільтр десь в іншому місці стоїть?
фильтр салона, что с кондеем, что без, устанавливался один, тем более авто 1993 г.в..... снимаешь решётку от листвы и устанавливаешь корпус салонного фильтра... вот все парт-номера и фото - http://www.passat3.ru/filtr-salona-na-folksvagen-passat-b3/