Доброго всім. Потік у мене радіатор пічки, тому я зняв панель, пічку для усунення цієї проблеми. Заодно почистив все від пилу, який за роки там назбирався. Так от, я так і незнайшов фільтра салону. Під капотом, є тільки решітка, яка непропустить тільки велике сміття типу листя. Це так і має бути?
Відповідь: Фільтр салону Так має бути. В Джетах без кондюка не ставили фільтрів салону. В моїй також не було :???:
Відповідь: Фільтр салону яких той великий, точніше можна? там рішотка чорна квадратна, щоб бути точніше, а фільтруючого елемента там немає. Вода заливає через нього в салон коли забитий сток в крилах і все. А з кондюками Гольфи і Джети йшли з фільтрами салону.
Відповідь: Фільтр салону Зрозуміло. Просто в мене та пластмаса шо закриває цю решітку від попадання грязі дуже поломана і з дирками. Треба буде її на шротам пошукати, шоб замінити.
Відповідь: Фільтр салону Шукали вже наші, рідкість просто під замовлення. Пропоную поки не знаєдеш той тонкий пластиковий захист - заткати шматкою, зо затікає іноді в щощ, а взагалі можна з пластмаси тонкої самому зварганити.
Відповідь: Фільтр салону Люди кажуть, що підходить купити ремкомплект до салоного фальтру з Passat B3 - LA18. там є пластмаса та фільтр. кажуть що стає без проблем. планую на віхідних купить та поставити.
Відповідь: Фільтр салону Відпишеш і скажеш де купляв... а свою пластикову х-ню яка ламається і тріскається я скотчом всю заліпив - їздить і на швидкість не впливає
Відповідь: Фільтр салону А я фільтр салону сам скліпав. Як колись казав, коштує він від 50-70 грн. Міняти міняю 2 рази на рік, а хотілося б 4 рази. Отже зігнув рамку що в склопакетах встановлюють, по зовнішніх краях приклеїв поролон, з внутрішньої синтепоном обтягнув. Конструкція багаторазового використання, лиш синтепон міняти, дешево і затрат часу для заміни синтепону не багато треба.
Відповідь: Фільтр салону я на алексі купляв за 50, десь рік тому, потребу міняти не бачу П.С. Думаю в петра ше дешевше
Відповідь: Фільтр салону молодець, не бачиш то не міняй! В мене кліма працює саме через той фільтр і я не хочу дихати пилюкою.
Відповідь: Фільтр салону а в мене пічка на холодне я відчуваю тоді коли погано дуєе, або анприклад коли дощ і вікна потіють тож одна з причин.....
Відповідь: Фільтр салону Це мені нагадує реальний приклад. Майстер, в мене погано тягне машина, а може ви поганий бензин заливаєте? Ні, добрий, а масло коли міняли, ой, вже не пригадую, роки 4 тому, а скільки машина проїздила за ті 4 роки, та точно не знаю, тисяч 70 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Фільтр салону Фільтруючий елемент іде як опція, можна собі доставити. Він такої півкруглої форми, і коштує порядка 70 грн. Я цю проблему вирішив шляхом вирізання його з повітряного фільтра на інжектор (береться потрібної форми фільтр, можна від 16кл Гольфа, або від ін. машини з відповідними рорзмірами фільтра, можна б/у, якшо він без масла і іншої хімії і не забитий, і вирізається по розміру решітки + 0.5 см запасу з усіх сторін, шоб туго сів, чиститься щіткою і пилососом, тоді гумкою до низу і стає як до себе додому). Пилюки на торпеді і салоні стає набагато менше, пічка дує ледь слабше, ніж без фільтра, але так і має бути, і це майже не відчутно на 2 і 3 шв. В двигун пічки не попадає всяка срань, дихати стає легше. Удачі.
Відповідь: Фільтр салону Комусь пригодиться твоя порада я Джетту вже продав 2 роки тому. Це були лише спогади.
Відповідь: Фільтр салону на Гольф 2 та Джету опційно йшли фільтри салону.тобто існує стандартний тримач фільтра і його № 191091401 (VAG) чи альтернативний LAG 19. Він представляє собою пласмасову деталь яка стає на місце решітки, що йшла стандартно. В нас можна замовити і коштує він разом з фільтром десь біля 30 у.о. а потім тільки міняти фільтри. Але замовлення виконується десь за 2-3 тижні. результати встановлення повідомлю після прибуття замовлення. При ходжені по інтернету тільки знайшов підтвердження своєї інформації. а також як можна встановити фільтр салона на passat b3/b4, audi 80/90, golf2/3/ посилання http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=40111&hl= http://mvr-auto.ru/faq.php
Всім привіт, Можливо не попав з темою, тоді адмінів попрошу перенести в потрібну тему Одним словом прийшов час міняти фільтр салону в Борі 1.6 2001 року. Сьогодні заходив в два авто-магазини, ціна на фільтр в першому магазині 124 грн. в іншому 110 грн. В мене виникає питання де можна купити такий самий фільтр але дешевше? Хто які магазини може порадити де запчастини дешевші?