Щановні форумчани, звертаюся до Вас з таким проханням. В кого сто'іть оригінальний підігрів сидінь на гольф 3, чи не могли б ви сфотографувати і викласти фішку (роз'эм) для регулятора підігріву сидінь, або написати номер того роз'эму, дуже треміново шукаэться така фішка, можливо в когось завалялась. Дякую!
Що таке фішка тоді?.. ААА, зрозумів.. чувак сам конектор хоче, штекер... Чоловіче, штекер скоріш за все номера немає і знайти його самого буде нереально. Тому або А - колхозити, або Б - купляти цілий регулятор з тим, як на фото
чоловіче, я тупанув на початку, верніше в ствроненні теми дядько гугл мені вже показа і роздуплив ті фотки я бачив, цьоця ЕТКА показала штекер/конектор як тобі більш пасуэ, номерок він маэ, аля якщо його брати нульцевий + треба ще дроти з пінами шукати каре гемор, тре окремо б/у фішку купити. Розшукуэться фішка/штекер/конектор для регулятора підігріву гольф 3
колись на Зеленій у "ванній" було що завгодно, запитай там. П.С. Я там 1,5год шукав собі штекери для підсвітки козирьків. Там є все, треба просто добре шукати.
буду скоро там пошукаю, ще найшов одного дяденьку в яворові який наші тріпачки розбираэ, кажуть ціни досить мізерні та багато цікавих запчастинок які в нас за адекватні грощі не купиш. скоро туда зберуся по'іхати і дам звітик
але я його ще не пробував, тільки чув від людини на кадіку старому, з моі'м мотором, там така хрень маэ бути, повітро приймач, в нього був, казав що та. брав.координати ось: м. Яворів, все решта за тел. 09779301181 Андрій, номер частенько виключений, то він в польщі, але телефончик 100 робочий. Пи.Си. чув ще про шротік в районі Рясно'і русько'і за рясне 1, може хтось щось чув?