Доброго дня форумчани! може хтось знає хто у Львові займається флокуванням? минулого року на пасічній були такі люди зараз нема, певно зїхали... дякую
Ланжерон, нічого не поплутав? Серед різних способів оздоблення поліграфічної продукції особливе місце займає технологія флокування. Флокування полягає в орієнтованому нанесенні коротких волокон (0,2-12 мм) на основу, покриту клеєм для оздоблення книжково-журнальних оправ, зокрема дитячих видань, різних виробів акциденції (листівок, візиток тощо), картонних паковань. Сучасна технологія флокування передбачає суцільне, вибіркове та фрагментальне нанесення флоку. (Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.)
В автотюнінгу флокування також популярне останнім часом. А пішло це все з автораллі і інших автоперегонів, там флокування панелей салону застосовувалось для того, шоб не було їх блікування/відображення в лобовому склі. У Львові не чув шоб хтось таке робив, а от в Києві роблять. Тут - www.4ik.com.ua хтось робив собі таке, пройдись пошуком.
scirocco не наплутав) я собі вже попереднє авто флокував, можна різними кольорами і досить гарно виглядає, плюс дуже хороша штука, не брудниться, приємна на дотик створює приємну, мяку атмосферу в салоні) Markell минулого року собі таке робив у львові, але мобільні певно позмінювали ті люди бо неможу дозвонитись, і зїхали з місця колишнього((
В мене брат має таку машинку. Флок наноситься на любу поверхню і має вигляд, подібний до замші. Н витирається, стійкий до мийки, не вицвітає на сонці. Якщо комусь це ще цікаво, то я можу взнати чи він ще тим займається У ЛЬВОВІ. В мене самого покриті флоком горщики на квіти в хаті стояли. Супер і любий малюнок мона нанести. Коротше пишіть, кому цікаво...
Дзвонив до брата... Машинка для флокування на місці, Маю взяти в нього взірці робіт(така собі рекламна продукція). Буду на зїзді - привезу. Мона і візерунками робити, малюнки наносити, коротше видумувати скільки душа бажає. Поки за ціни не питав, але впевнений, що недорого. Кого цікавить - відповім на всі питання. Гляньте отут (робота правда на 3-) + як на мене колір не очень для червоної мафинки... ІМХО (фотки панельки в фіолетовому кольорі) http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=3119&highlight=%F4%EB%EE%EA&page=2
Флокування мене надзвичайно цікавить, мені потрібно зафлокувати панель приборну, я колись її реставровував і перетянув світлою шкірою, йдуть бліки на лобове скло. Вдень рятують окуляри з поляризяційним склом, а в ночі, коли їздиш по місту під ліхтарями, то нічого не видно, небезпечно. Хочу зафлокувати коричневим або чорним кольором. Як звязатись з братом?
Викладіть, пліз, хтось реальні фотки флокованих панелей(власних), хотів панель обтягувати шкірою , але почув про ту штуку і цікаво стало , скільки коштує флокування ?
Що за девайс на фотках під панеллю з двох сторін, щось схоже на Лед-контролер з Ледами? Які ціни на флокування у вас, скільки коштує флокувати панель ?
"девайси" під панеллю - це фільтри двокомпонентної системи EOS Opera 165. автомобіль готувався на змагання по автозвуку і зайняв І місце у класі "Новичок" дана панель клієну коштувала 130 у.о. (разом із центральною консолью) в загальному ціна залежить від складності і обєму роботи, тому що флок вимагає ідеальної підготовки