Флок

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Lanzeron, 17 лют 2009.

1. Lanzeron

Lanzeron Новачок

VW Golf 3
    Доброго дня форумчани! може хтось знає хто у Львові займається флокуванням? минулого року на пасічній були такі люди зараз нема, певно зїхали...
    дякую

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Ланжерон, нічого не поплутав?

Серед різних способів оздоблення поліграфічної продукції особливе місце займає технологія флокування.

Флокування полягає в орієнтованому нанесенні коротких волокон (0,2-12 мм) на основу, покриту клеєм для оздоблення книжково-журнальних оправ, зокрема дитячих видань, різних виробів акциденції (листівок, візиток тощо), картонних паковань. Сучасна технологія флокування передбачає суцільне, вибіркове та фрагментальне нанесення флоку.

(Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.)

3. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    В автотюнінгу флокування також популярне останнім часом. А пішло це все з автораллі і інших автоперегонів, там флокування панелей салону застосовувалось для того, шоб не було їх блікування/відображення в лобовому склі.
    У Львові не чув шоб хтось таке робив, а от в Києві роблять. Тут - www.4ik.com.ua хтось робив собі таке, пройдись пошуком.

4. Lanzeron

Lanzeron Новачок

VW Golf 3
    scirocco
    не наплутав) я собі вже попереднє авто флокував, можна різними кольорами і досить гарно виглядає, плюс дуже хороша штука, не брудниться, приємна на дотик створює приємну, мяку атмосферу в салоні)
    Markell
    минулого року собі таке робив у львові, але мобільні певно позмінювали ті люди бо неможу дозвонитись, і зїхали з місця колишнього((

5. Siko

Siko Active Member

1
    В мене брат має таку машинку. Флок наноситься на любу поверхню і має вигляд, подібний до замші. Н витирається, стійкий до мийки, не вицвітає на сонці. Якщо комусь це ще цікаво, то я можу взнати чи він ще тим займається У ЛЬВОВІ. В мене самого покриті флоком горщики на квіти в хаті стояли. Супер і любий малюнок мона нанести.
    Коротше пишіть, кому цікаво...

6. Siko

Siko Active Member

1
    Дзвонив до брата... Машинка для флокування на місці, Маю взяти в нього взірці робіт(така собі рекламна продукція). Буду на зїзді - привезу.
    Мона і візерунками робити, малюнки наносити, коротше видумувати скільки душа бажає. Поки за ціни не питав, але впевнений, що недорого.
    Кого цікавить - відповім на всі питання.
    Гляньте отут (робота правда на 3-) + як на мене колір не очень для червоної мафинки... ІМХО (фотки панельки в фіолетовому кольорі)
    http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=3119&highlight=%F4%EB%EE%EA&page=2

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Якщо машина робиться в стилі Fire&Ice то думаю саме то

8. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Флокування мене надзвичайно цікавить, мені потрібно зафлокувати панель приборну, я колись її реставровував і перетянув світлою шкірою, йдуть бліки на лобове скло. Вдень рятують окуляри з поляризяційним склом, а в ночі, коли їздиш по місту під ліхтарями, то нічого не видно, небезпечно. Хочу зафлокувати коричневим або чорним кольором. Як звязатись з братом?

Останнє редагування: 21 вер 2009
  9. vivaldi

vivaldi Початківець

BMW
    Останнє редагування: 17 жов 2009
  10. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    Викладіть, пліз, хтось реальні фотки флокованих панелей(власних), хотів панель обтягувати шкірою , але почув про ту штуку і цікаво стало , скільки коштує флокування ?

11. vivaldi

vivaldi Початківець

BMW

Останнє редагування модератором: 21 жов 2009
  12. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    Що за девайс на фотках під панеллю з двох сторін, щось схоже на Лед-контролер з Ледами? Які ціни на флокування у вас, скільки коштує флокувати панель ?

13. vivaldi

vivaldi Початківець

BMW
    "девайси" під панеллю - це фільтри двокомпонентної системи EOS Opera 165.
    автомобіль готувався на змагання по автозвуку і зайняв І місце у класі "Новичок" :music:

дана панель клієну коштувала 130 у.о. (разом із центральною консолью)
    в загальному ціна залежить від складності і обєму роботи, тому що флок вимагає ідеальної підготовки

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)