Ооо згадав, в мене колись на ваз 2108 також номер був на бампері, і ніколи діставальсь з таким запитанням. Я думаю їм і без номерів е кого зупиняти.
Мені треба від широкого. Я знаю, шо можна поставити і від вузького, тільки прийдеться під повороти дірки підрізати і бампер буде висіти як сідло на корові. При бажанні можна і від заднього поставити.
Спитай в Гольф 2 чи він щось сверлив. І воно не як сідло на корові сидить,а як нормальний бампер.Всі зазори як з заводу.
Ніц я не сверлив і тим більше не ставив швейлера від вузького бампера. Я купив широкі бампера разом із швейлерами!!!
В тебе стоять швейлера з пластиком та спец піною???В мого гольфа стояли саме такі(рідні) на широкі бампера.А ти,наскільки я пам"ятаю,ставив широкі бампера на свої рідні швейлера(прості залізяки) від вузького бампера.
яка спецпіна, ви що???? У мене бампера оригінал. Передній бампер (а точніше його пласмасовий швейлер) защіпується до залізного швейлера заводськими пласмасовими защіпками+бокові кріплення на крилах. Ніякої піни і колхозів з вирізами. Знімай хоч кожен день. Задній знімав разом зі швейлером, як він кріпиться до швейлера не підскажу.
Та,що в передньому швейлері.Там йде бампер(пластик),під ним пластикові ребра заповнені спец піною,що пом"якшує удар,далі металічна основа(швейлер),той пластик з піною є складовою швейлера.В мене так йшло,там же стояв датчик температури навколишнього повітря.
По оригіналу він стоїть в передньому лівому крилі знизу під кріпленням бампера. В мене також був оригінальний бампер з швеллером оригін., піни ніякої не помічав. Просто швеллер для широкого бампера сам ширший і має вирізи під повороти більшого розміру. Кріпиться як писав Льоша на пласм. защолках від бампера спец. шайбами-зажимами через дірки в швеллері. Так який все-таки швеллєр є, від широкого чи вузького?
Краще зфоткай його, якшо точно не знаєш від широкого то чи від вузького. Вони обидва стальні і без пластика, але різної ширини.