Відповідь: Де перевірити інжектор? Млін, щось глухота мені вернулась назад - не розберу що ти написав... :-D
Відповідь: Де перевірити інжектор? Topol Ну всьо! Ось ти і показав своє справжнє лице! Хто мене на 402 метрову дуель визивав? В кого там всякі відмазки шо мол ніхера не їде і таке інше? Гоні бабло!
Відповідь: Де перевірити інжектор? Заливай 98 бензину разом з ракетним паливом, друже Fly! Після перевірки інжектора ми позмагаємось. (тільки не забудь мені свої КОНІ віддати, коли після гонок розчаровано викидатимеш свою машину на шрот )
Відповідь: Де перевірити інжектор? vovka Боюсь на 76 я навіть Topol програю Бо вона з місця рушати не захоче Topol - у нас були ж умови шодо змагання? Були! Ти свій час провтикав! Гоні бабло!)
Відповідь: Де перевірити інжектор? "Навіть Topol". Ги. Добре що ти вмієш сам себе підбадьорувати, миста Fly. Головне - після гонок не плач в салоні від розпуки. Але я бачу ти вже заговорив за якийсь час - видно що затрусилися жижки.... Ну нічого, нічого - страх пройде після перших метрів гонки - коли ти вже здаля побачиш гольфівські стопи через свою биту лобовуху.
Відповідь: Де перевірити інжектор? Дякую, Kinder. Ми з Флаєм не сваримося - просто він награною агресією хоче загасити свій жах від майбутньої поразки... Авжеж, миста Флай?
Відповідь: Де перевірити інжектор? Я так розумію, що Флай і Тополь сьогодні в 19.00 будуть мірятися машинами?
Відповідь: Де перевірити інжектор? Ну, звісно, "морозитись почне". Ти б ще зачекав коли я мотор зніму і тоді почав хвалитися своїм потужним пасатом. :-| Дай інжектор спершу перевірити, пацюче ти такий! :twisted:
Відповідь: Fly vs Topol Я ж казав! То в нього інжектор не паше, то він не покакав то ше шось Короче, ти програв 20 баксів Давай бабло!
Відповідь: Fly vs Topol Веселі то веселі, але видовища схоже таки не буде...:-( Це все тільки на словах хто круче. А шкода....я б подивився....
Відповідь: Fly vs Topol Внатурі пацани, хватить віртуальними піськами мірятись! Давайте обидва нині на старт!
Відповідь: Fly vs Topol Хотів би я подивитись хто тут більшеий хвалько і ше більший відмазун Ой.. шось мені здаєтся не буде чути запаху паленої гуми.. не буде..
Відповідь: Fly vs Topol пригадалось як Орест (скіроко) прийняв виклик 2.5 кубового БМВ , хоча сам був на запасці і ще й накрилась подушка мотора, теліпалось все під капотом і БМВ відсосало...
Відповідь: Fly vs Topol MARTINI Ну ладно шоб мене не підозрювали то я заскочу на годинку Topol - чув пацюче?