колега питає: хочу запитати чи знаєте Ви щось про те чи є у Львові чемпіонат міста з футболу серед аматорських команд? і якщо так то якісь контакти учасників чи організаторів?, а якщо ні то чи б ви не створили команду і разом з нашою створили подібні змагання в нашому місті? А дійсно, чи можлива наша клубна команда?
Гарна ідея! Я зголошуюсь. Правда, віддаю перевагу міні-, але і на велике поле люблю побігати (аматорсько). Можна просто збиратись на вихідних десь. Або товариські організовувати з іншими клубами (організаціями) П.С. Буду жити у Львові з осені.
О файна ідея! Незважаючи на свій вік та масу, люблю грати футбол! До 2008 грав регулярно 2 рази в тиждень.
От поцікавився сьогодні випадково. Можна зняти зал на міні: 1 год 300 гр, 1,5 год - 400 - у будні, 1 год 250 гр, 1,5 год - 300 - у вихідні! Чомусь у вихідні дешевше!!! Треба резервувати і давати завдаток. На 10 чол (5 на 5) не дорого. Але я там ще не був, розмір поля не змогли назвати по телефону. Я би побігав, поки ще на вулиці холодно... Є однодумці? Адресу не пишу, шоб не вважали рекламою. Може хто знає де дешевше? А як потепліє можна десь біля школи якоїсь збиратися. Давайте ідеї.
Можна зібратись ідея хороша. А що за зал? Колись в багатьох пограв на змаганнях, можеш і в ПП написати.
Сьогодні бігав на Локомотиві що на Федьковича Зал для міні - якраз. Є душ, і ціна десь 150 за годину у будні, але графік там жорсткий, і резервувати тре заздалегідь.
там класний зал,великий_два поля(якщо то саме той),свого часу там бігав...,але то треба не тільки говорити,а взяти конкретно домовитись і побігати!
якраз цікавлюсь даним питанням, навідь хотів тему створити але бачу вже про це говорили. І на чому закінчилось? ви ходите в зал? у мене сидяча робота і вже спина поболює від неї і вага появлється я б із задоволенням підписався ходити і гроші б наперед давав на місяць. але так як я живу на Чорновола то мені б пасувало все окрім пасічної, сихова... другого кінця міста короче... південний, мотозавод, локомотив... все підходить...
Не знаю, як хто, а я не ходив, але б хотів. Хоч 1 раз на 2 тижні. Давайте тут хто за, 10 чол знайдем і домовимось куди піти. Отже, +1 Черепаха.
класна місцина, де можна побавитись футбол - спорткомплекс на території мотозаводу. я там в спортзал ходжу. Бачив і футбола там ганяють. типу величезний зал, ворота, все як пасує.
не дуже в футбол бігаю, більше по волейболі... але якщо берете не скілових то я +1.правда мені б бажано було в суботу зранку..
У Львові є аматорські турніри з міні футболу, турнір проходить в 2 кола, це близько 28 ігор в залежності від кількості команд. Ціни як на диво досить приємні ). Організовує це все - "Асоціація любительського міні-футболу Львівщини". Незабаром стартує новий чемпіонат але заявки нажаль вже не приймають. Номер телефону з собою не маю, тому якщо комусь буде потрібно то напишу пізніше.
Навіть аматори, які грають в турнірах - це серйозні аматори. Ми ж хочемо просто побігати на дозвіллі, щоб кості не засихали. Хоча ця інфа буде корисною автору теми, якщо ще актуальною.
Турніри по міні-футболу м.Львова: http://vkontakte.ru/club19166131 http://www.funball.org.ua В зимовий період дуже великі членські внески 4400грн. Грав в літній період в першій лізі , команди не дуже й потужні зі всіма можна грати, внески були в 2 рази менші. Якщо б ми пробували висувати команду від нашого клубу на такого роду змагання то потрібно спочатку добре зігратися. Просто побігати в залі то я +1 !!
Ітак, Miha, ya, nzi, YuraRut, поки що. В суботу зранку не знаю, чи найкращий варіант. Може на тижні ввечері, після роботи? Неділя? Але то як більшості/всім підійде. Як (поки) зберем 2 команди, може вже і на вулиці можна буде бігати, і то не найгірший варіант.