Відповідь: Г2 - Джип В нас у Львові зафіксовано моїми очима 1 червоний, 2 зелені, 1 синій. ЗІ: Моя мрія...
Відповідь: Г2 - Джип Це не справжній кантрік, а якись перемучений. Кантрік випускався 90-91 рік, в нього ширші накладки на арках і пороги, бампера мають бути широкі, при чому задній-сугубо кантрівський, аналогів нема. А цей якийсь ацтойний, ше й з рагульним кенгурятніком.
Відповідь: Г2 - Джип а червоний живе в районі Пікассо, машина на вихідний день там все таке вилизане шо капці.. (той мужик має колєгу на шроті )
Відповідь: Г2 - Джип арки ніби високо над колесом, а передок всерівно низько сидить.. відповідно сильно не поофровдиш.. заді та сама балка що і на звичайному гольфі ніби стоїть..
Відповідь: Г2 - Джип Я для себе зробив висновок, що не треба користуватися всесезонною гумою, варто купити комплект літніх і комплект зимових коліс. Потім зробив висновок, що треба мати два ровери - трасовий і гірський. Нещодавно, коли прогнав Гранд Вітару горами і подивився, що з неї залишилося, зрозумів, що краще мати Бобіка і Сірка окремо. Веду до того, що поєднання крайностей є непоєднюваним. Тому я впевнений, що на трасі той гольф кренить настільки, що він є м'яко кажучи дискомфортним, а по горах він далеко не заїде, бо дорожній просвіт та кліренс не дозволять. Я вже не кажу про те, що шкода фарби. Хоча колись теж про такий мріяв... P.S. Не забувайте, що були гольфи Кантрі і гольфи Синхро.
Відповідь: Г2 - Джип Ти на всі 100% правий, але розумієш, буває таке - ХАЧУ і всьо тут. Ну просто подобається, не з практичної точки зору, а з естетичної! І коли той пан на червоному кантріку має можливість тримати його в гаражі і виїжджати суто по святах - то це класно, і я йому заздрю білою заздрістю.
Відповідь: Г2 - Джип Істину глаголиш сину :!: він в мене під офісом стояв часто, я саме про нього говорив.
Відповідь: Г2 - Джип Наступний раз коли його побачиш - загляни під задню частину - а тоді стверджуй що то не кантрі і не синкро.;-) У кантрі чи синкро немає звичайної сплошної балки як у мене чи тревела - там ричаги і задній міст. Удачі.
Відповідь: Г2 - Джип Подивись на фотку там чітко пише ГОЛЬФ!!! Якшо то не Гольф, але з вигляду то Гольф, то навіщо обманювати народ???
Відповідь: Г2 - Джип Ну йо майо... як то це "не Гольф"!!?? панятно що написано ГОЛЬФ!!! Бо то і є ГОЛЬФ!!! Є просто гольф і на ньому пишуть "Гольф", є гольф варіант - на ньому пишуть "Гольф" є гольф сінкро - на ньому пишуть "Гольф", і є гольф кантрі - на ньому пишуть "Гольф"! Що не ясно? Слово "Country" в основному є написано на таких тачках тільки на чехлі задньої запаски!