Г2 передні спортивні пружини і зміна поведінки машини

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Victorlas, 11 січ 2009.

1. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    http://radikal.ru/F/s48.radikal.ru/i119/0810/e9/00114419a93a.jpg.html
    [​IMG]Значить в мене така ситуація:
    Передня підвіска:
    Без стабілізвтора. Пружини ротягнуті, з них відпиляно пів витка і до того ж їм 22 роки і вони звісно сіли і стами м,які. Амортизаторам (вкладишам) рік ( трохи більше), пройшли 40-45 тис:gamer:.
    Задня підвіска:
    Рідні пружини, їм 22 роки, вони сіли, під пружинами лежить прокладка (надставка) 30 мм, бо було низько. Амортизаторам тиждень http://radikal.ru/F/s53.radikal.ru/i141/0901/b4/a2f37ac03a5a.jpg.html

В машини передок кида зі сторони в сторону. При різкому натисканні на капот відбувається 2 коливання. На задок 1 коливання. Я грішу на передні амортизатори і пружини.
    Як зміниться поведінка мишини, якщо: візьму у шановного Scirocco GTi, 2 передні нанижені прогресивні пружини (б/у)? І що буде, якщо вони походять на "старих" амортизаторах? Якщо категорично потрібно нові амо, тицніть пальцем на ті, шо треба. Бо за 40-45 тис міняти амортизатори більше не хочу:bomb:

Останнє редагування: 11 січ 2009
  2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    ті пружини добють вже убіті передні аморти.. від занижені пружини ставляться спеціальні короткохідні стойки ті стойки мають бути хочаб такого класу як більштейни Б6

3. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Полюбому треба ставити короткохідні стійки і бажано(для наших доріг) з регулювання жорсткості. В мене стоять КОHІ, надзвичайно ними задоволений!:good:

4. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Скільки вже пройшли? І скільки коштували? А якщо під ті пружини підкладки ( см 3-4) зробити? Як тоді вони себе поведуть?

Останнє редагування: 11 січ 2009
  5. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Якщо брати Коні спорт регульовані, то брати б/в пружини КАТЕГОРИЧНО проти. Якщо грошенят назбираєш на коней, то будьте ласкаві і на комплект пружин НОВИХ!

6. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Коні вмене вже 4 роки, а пройшли дуже багато. Взяв б/у з ралійної машини. Наразі без проблем. Підрізав на пів витка стокові пружини, нехочу сильно занижувати. Машина на кожний день і виключно по місту, хіба колись за місто.

7. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Ета пять!!! Взяти прогресивні пружини - і під них проставки! Супер!
    Чувак, став від Таза пружини, буде всьо чотко.

8. Solaris

Solaris Аксакал

а якшо взяти як варіант пружини VR6 і обрізати пару витків???

9. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    То не вихід, буде дуже жорстко! :)

10. Solaris

Solaris Аксакал

жосткіше ніж на пружинах ейбах чи коні -40,-60??

11. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Набагато жосткіше! І знаєш чому?
    Діаметр витка(дуже часто на моторах 1,6-1,8 - 11,5-12 мм) пружини у заниженних такий самий як і у штатних, і кількість вітків практично така сама, тількі форма навивки пружини інакша, я б сказав набагато рясніша. А діаметр витка у пружини ВР6 буде не менше 13,5-14 мм. Тай вітки ти "зайві" поріжеш. Так тепер подумай, наскількі той калхоз буде жорсткішим!?

• Подобається Подобається x 1
  12. Solaris

Solaris Аксакал

а які негативні наслідки тої жосткості??
    наскільки я зрозумів пружини небудуть давати працювати стойкам і відповідно погнуті диски.. вірно??

13. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Погнуті диски - то фігня в порівнянні з погнутим кузовом! Усі удари буде сприймати безпосередньо гума на диск, а диск на кузов. Тобто потрібно бути готовим до зварних робіт після такої "модернізації".

14. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    ну чому погнуті диски...вибиті стакани і погнуті лонжерони. Порахуй різницю між 1.6 двигуном і 2.8, разом з навісним і всіми рідинами. І уяви пружину, яка фактично не працює на гасіння різких коливань, а передає їх жостким ударом на кузов.

15. Victorlas

Victorlas Місцевий

Вчора замінив передній амортизатор, стало набагато краще. Ще постараюсь до 5 февраля стаб знайти.

16. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Шо спільного має заміна ОДНОГО амортизатора і поведінка машини на спортивних пружинах? Ти назву теми читав?

17. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

по одному амортизатори нормальна людина не міняє. У крайньому випадку хочаб парою, а не всі чотири. Но ніяк не 1 шт!

18. Victorlas

Victorlas Місцевий

А ти читав?
    Г2 передні спортивні пружини і зміна поведінки машини Я її створював і назву пам,ятаю. Нафіга мені твої пружини від ТАЗіка? Я про них питав?

Це прям відкриття Америки! Не став брати нові бо беріг гроші на капіталку. І лівий був досить живим, викинув правий, а замість поставив б/у під стать лівому, тис. 10 вони протримаются.

19. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST
    Раджу почитати книжку Деса Хаміла "Подвеска и тормоза". Там в доступній формі пояснюється робота пружин, амортизаторів, стабілізаторів і т.п.

20. Romanych

Romanych Початківець

PASSAT GL B3 1.8МI, ПАСАС Б-3 1.9 ТДІ
    в серпні минулого року я міняв на пасаті (тоже варіант) задні пружини, за пару заплатив 540 грв. я ними задоволений( задниця не сідає, кидаю по 500 кг і все в нормі) їздив питав на шротах були по 220 за штуку. але шо нове то нове.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)