Сьогодні конкретно погнув задню балку. Одразу після свят буду брати б/у, як тільки запрацює розбірка. До чого готуватись при заміні? Послухаю всі поради. Зараз поки думаю побризкати всі болти ВД-40, нехай розкисають.
заодно оброби вд40 штуцери гальм. шлангів, бо їх теж будеш відкручувати. Перевір чи при ударі не постраждали задні стакани (візуально) і лонжерони (переміряй діагоналі від точок кріплення передньої балки до задніх стойок). Купи нові сайлентблоки задньої балки.
Все ціле. Нова балка ймовірно знята з Джетти 91 року, тому трохи відрізняеться. На новій шланги гальм розведені трохи поіншому. Присутня ця фігня: На колишній шланги роздвоювались значно раніше. Щоб не відкручувати гальмівні шланги та трос на ручнік. Вирішив шланги просто балгаркою відрізати в місцях rріплення до балки, а барабани повідкручувати. Потім приварю до нової балки шланги з кріпленням та прикручу барабани. Думаю тепер буде все набагато простіше. Не потрібно прокачувати гальма і натягувати трос ручника.
Запресували мені саленблоки від ТАЗа. Поки стоять. На фото видно, що від ТАЗа которші на 26 мм. Тому виріши ззовні поставити гайку 3 мм, і на 21 мм трубку ( видпиляв кусок від старога саленблока) в середині. Вже опробував, все їздить. Як почне бринчати напишу.
та фігня це розпреділювач тормозних зусиль (калдун) залежно від загрузки авто.. там можна підключати всьо як по старому контуру просто тоді калдун не підключиш..
ті проблеми шо були в мене були тому шо заді була літня ризина а тепер всьо пучьком!!!! але в мене стоять передні великі.. якшо передні не міняти то задіні дискові без калдуна то самогубство!!
Калдун був весь покоцаний. Я його побоявся ставить. Ще знайомий сказав, що він бува заржавіе і голову морочить. Тому поки відкинув його в сторону.
Якого нах таза??? Як вони можуть ставати краще? Постав оригінал і буде все ок, або купи собі таз і не калхозь.
Тому виріши ззовні поставити гайку 3 мм, і на 21 мм трубку ( видпиляв кусок від старога саленблока) в середині От так і поставили
Їх чекати преба! А на ТАЗ 30-40 грн комплект навіть 3,01,09 на любому ринку. Занаю хо калхоз, але машина мій заробіток, на ходу потрібна кожен день. Зносяться рідні поставлю.